www.intuitu.cat

Visió Extraocular Catalunya; millors moments 2021

Fa pocs anys que va arribar la Visió Extraocular a Catalunya, però amb aquest poc temps ja són centenars les persones que han participat en algun curs per aprendre aquesta fantàstica habilitat. Des de Intuitu aquest 2021, i sense contar els tallers, hem tingut més de noranta d’alumnes que ens han regalat un any fabulós i màgic, i com a agraïment els hi hem volgut fer un vídeo per desitjar-los un feliç 2022 ple de moments tant màgics com aquests:

Estem segurs que el creixement de la Visió Extraocular a Catalunya seguirà en expansió en els propers anys i que cada vegada estarà més normalitzat el fenómen de veure-hi sense els ulls. Aquesta visió intuitiva només és la punta d’un iceberg que encara està per descobrir. És la porta d’entrada a un nou paradigma on la consciència passa a tenir un paper molt més important del que tenia i on caldrà, també des de la ciència, aportar més coneixements. Ja hi ha molts autors que estan assenyalant que els éssers humans som més que simples reaccions químiques (Aquí podeu trobar alguns títols interessants), però la millor manera de comprovar que tot això és cert, és participar en alguna sessió o taller, sempre amb una mentalitat oberta, o simplement tapar-se els ulls i posar-se a prova per comprovar que tot això és cert.

Pels que encara no us heu animat a provar-ho també us desitgem un feliç 2022 i us animem a que busqueu algun centre de Visió Extraocular a Catalunya o contacteu amb nosaltres mateixos. Ben segur que aquesta experiència us omplirà de vivències i anècdotes per explicar i compartir, aquest nou any. No us enganyarem, potser algun amic us mira una mica «raro» si us apunteu, però de ben segur que li podreu acabar demostrant que veure-hi sense els ulls no és cap engany ni ximpleria… Veure-hi sense els ulls, com sempre diem, és aprendre a veure amb «els ulls de la consciència» i per aconseguir-ho realitzarem un treball molt enriquidor d’autoconeixement que aportarà beneficis més enllà dels que d’entrada un es pot pensar. Us convidem a veure les pàgines dels nostres cursos per saber-ne més.

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×