www.intuitu.cat

Reflexions sobre la consciència i la visió intuïtiva

Fa uns mesos vam veure aquest documental i ens va fer reflexionar sobre la consciència i la capacitat de veure-hi sense els ulls:

Tot el documental val molt la pena, sens dubte, però especialment el cas exposat en el minut 10’14s on Jeffrey Long autor de diferents llibres sobre les experiències properes a la mort (ECM) i impulsor del NDERF (Fundació d’Investigació d’Experiències Cercanas a la Mort) exposa el cas d’experiències properes a la mort de persones que han nascut cegues. Long exposa que ha entrevistat a diferents persones amb ceguesa que han viscut alguna ECM i en destaca una, d’una noia amb ceguesa de naixement, que quan quan tenia 22 anys va tenir un accident de cotxe. Mentre la reanimaven a l’hospital, de cop i volta, va poder gaudir de visió. En aquesta escena va poder descriure com estava el seu cos a la taula de la sala d’emergències amb tot tipus de detall i això només ho podria haver fet, segons Long, tenint una experiència altament visual. I afegeix que no hi ha cap mena d’explicació mèdica per aquesta vivència. consciència Aquest fet obre diferents línies interessants per investigar. La primera és que fins ara s’havia entès que les persones que no tenien visió prèvia no podien obrir la visió intuïtiva. Segons aquest testimoni, això podria significar un canvi interessant que ja estem investigant i del qual esperem poder portar notícies el més aviat possible. Però, per altra banda també demostra que la consciència és capaç de veure-hi sense la necessitat d’uns òrgans físics. (Per si amb els testimonis de visió intuitiva no n’hi havia prou…) O altrament dit, demostra que com veniem dient, la consciència és capaç de molt més del que ens imaginàvem i que aprofundint en el nostre autoconeixement som capaços de molt i molt més. I com ho podem fer? Doncs meditant, respirant i per començar, tapant-nos els ulls i endinsant-nos dins del nostre propi ser, dins la nostra existència. Allà hi trobarem moltes respostes. Les reflexions més profundes sobre aquests aspectes les trobareu en el nou llibre sobre la Visió Intuitiva que treurem a finals de l’estiu del 2022, allà aprofundirem molt més sobre aquestes aspectes! Mentrestant, us recomanem aquest documental 😉

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×