L’espai

CENTRE INTUITU

la caseta d’intuitu
la caseta intuitu

Sovint oblidem la importància que té l’espai per a qualsevol tipus d’aprenentatge. Des d’Intuitu hem cuidat de tots els detalls fins al darrer. Hem creat un espai, on petits i grans, quan hi entrin, sentin la pau necessària per realitzar degudament les activitats d’aprentatge i creixement que pretenem. Un espai cuidat a nivell visual, però sobretot en la resta de sentits. Ja que bona part del temps els alumnes restaran amb els ulls tapats, hem preocurat, que l’espai rebés el mínim so ambiental i que aquest fos el el més natural possible. I a través dels coneixements d’aromateràpia de la Tània, procurem oferir les millors olors per acompanyar i ajudar en els processos que cada persona travessa, en cada moment.

Un espai que dona caliu durant les fosques tardes d’hivern, i frescor durant els llarg dies d’estiu. I no només això. La ubicació de la Caseta d’Intuitu permet poder realitzar activitats psicomotrius amb els ulls tapats a l’interior, però sobretot també a l’exterior. Això ens permet ampliar el ventall de reptes que els nostres infants i joves entomen amb entusiasme. Cadascú al seu nivell, té opcions i recursos per portar la seva Visió Intuïtiva fins el punt que es desitgi. Dins la caseta tenim recursos materials que anem variant en funció dels preogressos de cada alumne.

LA NOSTRA CASETA – INTUITU

En el fons, des d’Intuitu hem intentat recrear una caseta, que recordi un petit refugi de muntanya, on s’hi va per desconnectar; per recuperar-se, per tornar-se a connectar amb un mateix, amb el que un és i vol. Amb materials al màxim de naturals possibles, hem muntat un espai nèt, que convidi a estar tranquils i relaxats per poder connectar novament amb el nostre subconscient.

Pels més adults, el fet de gaudir d’un espai aïllat permet poder-los oferir també horaris més personalitzats, inclòs es poden fer sessions nocturnes adaptant-nos flexiblament als vostres horaris del dia a dia.

 

 

ELS NOSTRES CURSOS

Visión extraocular

Visión extraocular Barcelona

visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!
×