www.intuitu.cat

Sis aplicacions per entrenar la intuïció

APLICACIONS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ

Abans de començar aquest genial article volem donar-vos la nostra opinió. Hi ha aplicacions per entrenar la intuïció, però que existeixin no vol dir que siguin la millor eina per entrenar-la, ni molt menys. Les pantalles són massa presents a les nostres vides i la llum que emeten juga en contra de la nostra glàndula pineal, especialment si les mirem 1,5h abans d’anar a dormir. Així que si estàs pensant a entrenar la teva intuïció només amb el telèfon mòbil… recomanem que oblidis aquesta idea per sempre! I encara més si el que desitges és entrenar la intuïció amb els teus fills. Els nens i les nenes de la societat actual ja tenen dosis extremadament altes de pantalles i aquest nou món d’exploració de la consciència no passa per l’ús dels smartphones. APLICACIONS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ Però tampoc volem satanitzar més del compte les pantalles (tan sols una mica), i és que sí que és cert que nosaltres de tant en tant fem servir algunes aplicacions per seguir el nostre entrenament amb nosaltres mateixos. No ho fem si estem a casa o si tenim materials més desitjables per treballar… Però sí que de vegades pot ser un bon recurs per entrenar la intuïció de forma lúdica mentre fem temps, per exemple, a l’andana del metro esperant el següent convoi. Aquells moments morts en què no hi ha res a fer, però tenim el desig de seguir avançant amb la intuïció. És en aquest context que  llavors, poden ser unes bones eïnes, que desde el joc, ens poden ajudar a veure si estem centrats o no. En el nostre cas, quan no encertem gaire podem veure que hem perdut una mica el nostre centre i això ens pot ajudar a recordar de respirar conscientment o a analitzar què ens pot estar passant per solucionar i millorar la nostra situació. Un cop, novament centrats, podem veure com els resultats són simplement increïbles, i tot això sempre gaudint del joc com a eina que ens empeny a seguir millorant. Dit això i havent destacat que per res del món les aplicacions per entrenar la intuïció són necessaries i que no són la millor eina per entrenar, simplement un recurs puntual lúdic més, passem a explicar les que hem anat provant nosaltres:

  1. CORRIDORS OF INTUITION
  Aquest joc senzill on la dinàmica sempre és la mateixa, escollir quina de les dues portes és la que s’obrirà, presenta diferents nivells que van desde de encertar el 50% de les vegades que és el que la probabilitat indicaria fins a intentar aconseguir el 100% d’encerts en 5 o 10 jugades. A mesura que es guanya en confiança es poden fer partides més llargues. En el nostre cas, després d’unes setmanes al 90% d’encert just ara hem arribat al 100% amb 10 tirades. ¿T’animes a provar-ho? 
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×