www.intuitu.cat

APPS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ – Part 2

APPS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ – PART 2

2. RV TORUNAMENT Aquesta app resulta fantàstica si tens ganes d’aprofundir en la visió remota. La visió remota és la capacitat de rebre informació sobre persones, imatges, llocs, etc. que no tenen perquè estar ubicats en el mateix expai que la persona que intenta rebre la informació. En els nostres cursos de visió intuïtiva expliquem molt millor aquest concepte i el practiquem d’una manera molt especial. Així que pels nostres participants aquesta aplicació pot servir per continuar de forma lúdica amb el seu entrenament, però també pot ser útil per tots els que s’iniciïn en aquest món i tenir unes primeres experiències. Evidentment es necessiten unes tècniques i pautes per aumentar el nombre d’encerts, però si tens ganes de provar-ho, simplement respira conscientment amb els ulls tapats unes quantes vegades i demana-li al teu subconscient que et mostri que hi ha en el codi de la imatge que se’t demana. Potser la informació que rebis no sigui literalment la resposta. Per exemple, en aquesta grabació que hem adjuntat el participant va rebre clarament un taulell d’escacs. El que significava és que hi hava algun tipu de cuadricula, potser amb un punt de fuga. També va rebre clarament la imatge d’un arbre verd. Aquests dos imputs li van fer escollir clarament la imatge de les torratxes quadriculades amb plantetes. I va encertar. De vegades el missatge és més o menys clar, més literal o més abstacte. La gràcia consisteix en anar entenent aquests missatges que ens envia el subconscient i forjant aquest vincle i comunicació amb ell.

  A més a més aquesta app per entrenar la intuició et permet competir amb persones d’arreu del món. T’hi animes? Tal i com recalcàvem a la primera part de l’article per l’app anterior i ha apps per entrenar la intuïció, però que ehi siguin no vol dir que siguin la manera ideal per treballar-la, ni molt menys. Des del nostre punt de vista les noves tecnologies tenen massa presència a les nostres vides i la llum que emeten juga en contra de la nostra glàndula pineal.APLICACIONS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ Les pantalles destrueixen la capacitat de visualitzar i d’imaginar especialment dels més menuts, així que aquestes apps per entrenar la intuïció no les recomanem gens ni mica pels infants. Hi ha molts altres camins molt més interessants.

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×