www.intuitu.cat

APP PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ – PART 3

APPS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ – PART 3

3. MAGIC INTUITION Si busques una app completa per entrenar la intuïció el «Magic Intuition» és una opció perfecte. Recordem que els smartphones no són la millor opció per entrenar la intuïció, ni menys amb infants que ja estan desbordats de tecnologia. No obstant, pot ser un recurs ideal per moments «morts» on tenim ganes de seguir practicant però no tenim material a l’abast.

El "magic intuition" et permet entrenar la intuïció amb cartes de poker; endevinant el color o el símbol, amb cartes zener, amb planetes on aterrar a l'atzar (on hi pot haver dinosaures o tenir una atmosfera tòxica), amb resultats de partits de futbol, amb daus... De fet els promotors d'aquesta app parlen de desenvolupar la intuïció per poder preveure els alts i baixos del món de les finances. Un món que a nosaltres ens cau molt lluny i on no hi posem a prova la nostra intuïció ja que no creiem que hagi de servir per això. No obstant, creences, cadascú les seves, i hem tingut participants que reconeixen que han tingut algun canvi en la seva vida econòmica gràcies això. Cadascú pot gaudir del seu lliure albir com vulgui! Nosaltre de moment ho fem servir en altres camins que també ens omplen! Un dels motius pels que ens agrada aquesta aplicació per entrenar la intuïció es que et facilita estadístiques molt clares que mostren ràpidament com amb entrenament la intuïció existeix! Per exemple, en el joc de les fraccions del vídeo vam aconseguir una probabilitat del 0,0362%. O en el dels planetes un 0,0287 quan la probabilitat indicaria un 50%. Això sempre motiva a seguir quan el que es desitja és entrenar la intuïció. T'hi animes? Molts ànims!

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu...

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×