www.intuitu.cat

Jocs per entrenar la intuïció – part 4

APPS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ – PART 4

4. SIMPLE ESP TRAINER Jocs per entrenar la intuïció: Un jocs senzill però que amb paciència permet millorar molt la intuïció és el simple ESP trainer. Aquest joc per millorar la intuïció és molt senzill. Hi ha una fotografia amagada en una de les quatre caselles de colors, només cal que preguntis a la teva intuïció, a quin color, o posició està la fotografia. T’hi animes?

Com deiem en el paràgraf anterior ens podem centrar amb dos elements per tal de poder aconseguir la resposta. El color i la posició. mentre que per algunes persones els hi pot resultar senzill visualitzar el color de la resposta per altres pot resultar més visualitzar en quina posició es troba la imatge amagada. Precisament entrenar la intuïció significa descobrir quin és el nostre propi llenguatge de comunicació amb nosaltres mateixos. Una altra possibilitat també seria fer-ho amb els ulls oberts. Amb els ulls oberts, a cada ronda, de vegades podem tenir la sensació que un dels colors brilla més que els altres. SI això passa, esculla’l i mira si era la opició correcte. SI és així, entrena’t per detectar quan la teva part intuitiva funciona d’aquesta manera. Això només són uns breus consells per practicar des de casa. Si tens ganes de saber més, no dubtis en contactar-nos! Tal i com recalcàvem a la primera part de l’article per l’app anterior i ha jocs per entrenar la intuïció, però que existeixin no vol dir que siguin la millor manera per potenciar-la, ni molt menys. Som del parè que les pantalles són massa presents al nostre dia a dia i la llum que emeten juga en contra de la nostra glàndula pineal.APLICACIONS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓEls smartphones, ordinadors i tauletes anulen la capacitat de visualitzar i d’imaginar especialment dels més petits, així que aquestes aplicacions per desenvolupar la intuïció no són gens recomanables pels nens i nenes. Hi ha molts altres camins molt més interessants.

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×