www.intuitu.cat

ENTRENA LA TEVA INTUÏCIÓ – part 5

ENTRENA LA TEVA INTUÏCIÓ. APPPS – PART 5

Entrena la teva intuïció! Si busques una app completa per entrenar la teva intuïció el «Extra Sense» és una opció molt bona. Recordem que els smartphones no són la millor opció per entrenar la intuïció, ni menys amb infants que ja estan desbordats de tecnologia. No obstant, pot ser un recurs ideal per moments «morts» on tenim ganes de seguir practicant però no tenim material a l’abast. 5. EXTRA SENSE

El «magic intuition» et permet entrenar la teva intuïció amb diferents jocs. A diferència d’altres jocs aquest no sol marcar tan sovint l’índex i probabilitats d’encerts (en algun dels jocs sí, però no en tots), però té uns gràfics més adequats per els millenials 😉 El punt fort, a part dels gràfics, d’aquesta aplicació, és la varietat de jocs que fan que entrenar la intuïció resulti més distret. A més a més hi ha la modalitat de pagament (que en aquest cas no hem provat) però que permet poder tenir encara més jocs en una sola aplicació. Recordem, tal i com deiem en les parts anteriors d’aquest mateix articles, quan presentàvem altres aplicacions, que les pantalles no són el mitjà ideal per entrenar la intuïció. Ni menys amb infants que ja estan sobrexposats a aquestes. Només us les presentem com un recurs per entretenir en moments, com a alguna sala d’espera o un viatge en transport públic, que volem entrenar però no tenim els recursos per fer-ho. Si teniu ganes d’aprofundir més dedebò us recomanem (a part dels nostres cursos) practicar amb amics i família amb material més naturals. Mentrestant l'»Extra Sense» i les altres cinc aplicacions que et presentem (en coneixem encara algunes més que ja us presentarem més endavant) poden ser un recurs, com dèiem, per entretenir en moments que realment no tenim res més a fer. T’hi animes?

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×