www.intuitu.cat

Aplicacions per desenvolupar la intuïció – Part 6

Aplicacions per desenvolupar la intuïció – PART 6

6. ZENER ESP SIMULATOR I la última de les aplicacions per desenvolupar la intuïció, però no per ser la última, la menys vàlida, la APP Zener ESP simulator. Aquesta aplicació ens ve acompanyant des dels inicis i tot i que no és la més desenvolupada és la que més hem practicat.

  Les cartes zener van ser dissenyades per Karl Zener precisament per estudiar l’habilitat extrasensorial des d’un enfocament científic i així poder quantificar estadísticament els resultats dels seus participants. En el nostre dia a dia fem servir desenes de jocs amb aquestes cartes i són un element que ens va molt bé per treballar la Visió Intuïtiva. Segur que si Karl Zener veiés els fruits que donen les seves cartes estaria d’allò més content. Tot i la gran utilitat d’aquestes cartes, el fet de ser només cinc opcions fa que de vegades la part mental interfereixi, especialment en partides llargues. Així que recomanem no abusar per no caure en un estat massa analític que ens impedeixi conectar amb la nostra intuïció. Tal i com remarcàvem a la primera part d’aquest conjunt de sis articles, hi ha apps per entrenar la intuïció, però que existeixin no vol dir que siguin la millor manera per treballar-la, ni molt menys. Des de la nostra opinió les pantalles són massa presents a la nostra vida diària i la llum que emeten juga en contra de la nostra glàndula pineal. Una glàndula que estem segurs que té un paper molt important, ja no només en la nostra salut, sinó també en el desenvolupament de la intuïció. Així que abusar de les pantalles aniria en contra de l’objectiu. APLICACIONS PER ENTRENAR LA INTUÏCIÓ Les pantalles destrueixen la capacitat de visualitzar i d’imaginar especialment dels més menuts, així que aquestes apps per entrenar la intuïció no les recomanem gens ni mica pels infants. Hi ha molts altres camins molt més interessants.

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×