www.intuitu.cat

Mid Brain nº6 – Exercicis Visió Extra Ocular

Mid Brain nº6 – Exercicis Visió Extra Ocular

Existeixen molts exercicis de visió extra ocular. La visió extra ocular o intuitiva és la capacitat de veure-hi sense els ulls. Des d’Intuitu fa temps que treballem obrint aquesta capacitat entre els nostres participants i hem estudiat diferents metodologies per obrir-la. Sabem que no hi ha un únic camí que cada consciència és un món. Dins les nostres oferim eines i tàcniques personalitzades a cada participant, no obstant, per practicar a casa, entre sessió i sessió, de vegades proposem exercicis de MId Brain. El Mid Brain, o millor dit la Mid Brain ACtivation, és com des de Malasia i d’altres països d’orientals es refereixen a la capacitat de veure-hi sense els ulls. Allà presenten uns exercicis de gimnàstca cerebral per enfortir les diferents àrees del cervell ja que creuen que això ajuda a obrir aquesta capacitat. Per això us deixem uns quants exercicis perquè practiqueu també des de les vostres cases. Si us animeu a partcipar al curs intensiu d’exercicis de visió extraocular, vindreu amb el cervell més preparat 🙂   L’exercici d’avui consisteix en aixecar simultàneament el dit xic d’una ma i el dret de l’altra i anar intercalant constantment. Pot ser molt frustrant al començament però de seguida que li agafes la pràctica és més senzill del que sembla. Molts ànims! Aquests exercicis visió extraocular també es poden realitzar simultàniament a les sessions i convidem a que tots els que han començat aquest procés, sigui on sigui, practiquin aquests exercicis regularment. A més, poden ser molt divertits de realitzar com a reptes familiars!
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona
No us perdeu…
llibre visió intuïtiva
Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×