www.intuitu.cat

Mid Brain nº5 – Exercicis per desenvolupar el tercer ull

Mid Brain nº5 – Exercicis per desenvolupar el tercer ull

Hi ha moltes maneres i exercicis per desenvolupar la visió extraocular o la capcitat de veure-hi sense els ulls. Des de l’Àsia ens arriben uns exercicis per fomentar la connexió entre els hemisferis. Segons les seves teories, entre aquests dos hemisferis hi hauria la glàndula pineal, que ells consideren com «el tercer ull». Així que realitzant activitats de coordinació, segons ells, augmentaríem les connexions entre els dos hemisferis i per tant enfortíriem les conexions d’aquest suposat tercer ull, ja que es trobaria al centre d’aquesta interconexió. Així doncs us proposem aquests exercicis per desenvolupar el tercer ull. L’exercici d’avui ajuda al nostre cervell per estar a punt per desenvolupar el tercer ull i per tant també la capacitat de veure-hi sense els ulls i consisteix en picar-se el pit amb una ma, mentre que amb l’altre freguem el nostre torç verticalment. Aquests exercicis no són per desenvolupar la visió extraocular en si, sinó que serveixen per preparar el nostre organisme per aquesta activitat. D’aquesta manera, quan comencem a practicar amb els ulls embenats estarem més preparats. Aquests exercicis també es poden realitzar simultàniament a les sessions i convidem a què tots els que han començat aquest procés, sigui on sigui, practiquin aquests exercicis regularment. A més, poden ser molt divertits de realitzar com a reptes familiars!
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona
No us perdeu…
llibre visió intuïtiva
Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×