www.intuitu.cat

Mid Brain nº4 – Desenvolupar Visió Extraocular

Mid Brain nº4 – Desenvolupar Visió Extraocular

Hi ha moltes maneres de desenvolupar visió extraocular. Des de l’Àsia ens arriben uns exercicis per fomentar la connexió entre els hemisferis. Segons les seves teories, la capacitat de veure-hi sense ulls estaria relacionada amb la glàndula pineal, una glàndula situada al centre del cervell, al mig dels dos hemisferis. En enfortir les connexions entre hemisferis estaríem enfortint la comunicació entre tots dos i amb el cos callós que els uneix on precisament es troba aquesta glàndula. Això facilitaria desenvolupar visió extraocular. Per aquest motiu proposen exercicis de mobilització de tots dos hemisferis. Desconeixem si la teoria és completament certa, però des de la pràctica, hem vist millors resultats amb aquells alumnes que sí que apliquen aquestes activitats. Així que us animem a pràcticar tots els exercicis.

L’exercici d’avui ajuda al nostre cervell per estar a punt per desenvolupar la visió extraocular i s’anomena «Elcaçador». Una mà representarà una escopeta, a l’altra, amb un dit aixecat representarem un conill que fuig del caçador. En acabar el recorregut s’intercanvien els papers i el conill es converteix en caçador i viceversa. Al final del segon recorregut, el caçador ja no persegueix un conill, sinó que en persegueix dos. Com abans farem el recorregut d’anada i tornada. Aleshores passarem a perseguir tres conills i així successivament fins arribar a cinc conills. Aquests exercicis no són per desenvolupar la visió extraocular en si, sinó que serveixen per preparar el nostre organisme a aquesta activitat. D’aquesta manera, quan comencem a practicar amb els ulls embenats estarem més preparats. Aquests exercicis també es poden realitzar simultàniament a les sessions i convidem a què tots els que han començat aquest procés, sigui on sigui, practiquin aquests exercicis regularment. A més, poden ser molt divertits de realitzar com a reptes familiars!

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×