www.intuitu.cat

Llibres sobre la consciència i la naturalesa humana

SET LLIBRES SOBRE LA CONSCIÈNCIA I LA NATURALESA HUMANA

Hi ha molts llibres, de caire espiritual, que ens ajuden a entendre la nostra essència. Ens ajuden a entendre molts enigmes de la nostra consciència i de com augmentar la nostra intuïció. Però avui no us parlarem d’aquests… Avui us parlarem d’uns altres llibres sobre la consciència, que des de la vessant científica, estan obrint les portes a un nou paradigma on la consciència passa a tenir un paper fonemental. Són llibres que, per si sols i separats no ens aporten massa llum sobre el nostre tema d’interés; la Visió Intuïtiva, però que els continguts que exposen, des de diferents angles, ens permeten veure clarament que som més que simples reaccions químiques, i que el que a Intuitu fem, és només despertar una petita part de tot el nostre veritable potencial. Creiem que poden ser unes bones lectures per aquest Nadal, així que només us en deixem set perquè no us satureu amb massa informació. Tots ells valen molt i molt la pena!  

Si us interessa algun d’aquests llibres, adquiriu-lo a la vostra llibreria de confiança! Potenciem el comerç local!

#1. Sobrenatural
Totes les obres de Joe Dispenza són molt recomenables, però amb «Sobrenatural; Gent corrent fent coses extraordinàries» considerem que s’ha superat. Molts dels temes que abarca toquen d’aprop la nostra àrea, així que no és estrany que el recomanem, primer de tot per entendre una mica els pilars del nou paradigma al que ens dirigim, on «veure-hi sense els ulls· hi podria tenir una explicació més acceptada, i en segon lloc perquè els exercicis que el llibre proposa, realment ens han funcionat a diferents nivells. Una lectura bàsica per tothom.
 
#2. La física de Dios
Quan ens va arribar aquest llibre a les mans, no haguéssim pensat mai que l’acabaríem recomenant. Però després de llegir-lo de dalt a baix un se n’adona que Joseph Selbie va fer un gran treball en aquesta obra. A través de la teoria de cordes, la física quàntica o la neurociència, entre d’altres, Selbie exposa com el món de la ciència i la religió són dues cares d’una mateixa moneda, que intenten explicar el mateix però amb diferents llenguates. Aquest llibre ens introdueix a un nou paradigma que dona respostes a moltes de les experiències que les persones de vegades tenim, però que no sempre compartim.   
 
#3. Lo que tu luz dice
Som més que simple matèria i ningú millor que la Dra. Ana Maria Oliva per explicar-nos com funciona l’energia que ens dona vida. Aquesta energia, aquesta llum que ens envolta resulta que és medible a través d’aparells GDV de medició electrofotònica i aquesta doctora ens explica els seus descobriments i avenços en la medició d’aquest camp de llum. Un llibre imprescindible. 
#4. La biología de la creencia
Bruce H. Lipton, professor universitari i investigador, explica en aquest llibre els seus propis experiments i els d’altres científics que, des de diferents angles, han desentranyat fins i tot amb més detall la veritable connexió entre la ment, el cos i l’esperit. Actualment s’accepta majoritàriament que els gens i l’ADN no controlen la nostra biologia. Per contra, estan controlats per senyals provinents de l’exterior de la cèl·lula, incloent-hi missatges elèctrics que emanen dels nostres pensaments. Aquesta síntesi profundament esperançadora de les darreres i més rellevants investigacions en biologia cel·lular i física quàntica ens empodera per crear una vida sana i jubilosa.
#5. DMT: La molecula del espiritu
De 1990 a 1995, el Dr. Rick Strassman realizó en la Universidad de Nuevo México estudios clínicos aprobados y financiados por el gobierno de los Estados Unidos, en los que inyectó a 60 voluntarios con dimetiltriptamina (DMT), uno de los psicodélicos más potentes que se conocen. Su recuento pormenorizado de esas sesiones constituye una interesantísima indagación sobre la naturaleza de la mente humana y el potencial terapéutico de los psicodélicos. La DMT, una sustancia química derivada de las plantas que se encuentra en la ayahuasca, una infusión psicodélica del Amazonas, también es producida por el cerebro humano. Esta sustancia, liberada naturalmente por la glándula pineal, facilita al alma su entrada y salida del cuerpo y es una parte integrante de las experiencias del nacimiento y la muerte, así como de los estados superiores de meditación e incluso de la trascendencia sexual. Si se utiliza sabiamente, la DMT podría dar paso a un período de extraordinario progreso en la exploración científica de las regiones más místicas de la mente y el alma humanas.
#6. El libro que lo responde todo
El libro que lo responde todo de [Amit Goswami]
Un títol ostentós però adequat, i és que realment Amit Goswami ens aporta moltes respostes sobre tot plegat. La física quàntica no és només el futur de la ciència, sinó també la clau per comprendre la consciència, Déu, la psicologia, la mort i el significat de la vida, diu el doctor Amit Goswami. És un antídot per a l’esterilitat moral i l’enfocament mecanicista del materialisme científic, i constitueix la perspectiva millor i més clara per comprendre l’univers. En definitiva, la física quàntica és, de fet, la teoria de tot plegat.
Altres llibres sobre la consciència de caire no científic:
#7. El conocimiento de mundos superiores
Si ja estàs convençut que la intuïció existeix i no necessites més ciència que t’aporti proves sobre el nostre veritable potencial, aquest pot ser un dels millors llibres sobre la consciència per iniciar el teu propi viatge per avançar en l’àmbit espiritual. Molt recomenable.
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×