www.intuitu.cat

Telekinesi

TELEKINESI 1a PART:

ON POSEM L’ATENCIÓ VA L’ENERGIA

Fragment del llibre: «VER SIN LOS OJOS ES POSIBLE» de Tània Agorreta i Jordi Imbert
Avui parlarem de telekinesi i ho farem en dos articles dedicats a aquesta capacitat de moure objectes amb la ment. Per això rescatarem dos fragments del llibre «Veure sense els ulls és possible. La Visió Intuïtiva i la Intuïció Ampliada».   «Com ja sabreu a aquestes alçades del llibre fa pocs anys jo era completament escèptic. El tema de les energies quedava molt lluny del meu marc de creences. No obstant, amb el temps i les experiències viscudes he hagut d’obrir-me a un món de possibilitats que abans no contemplava, però des que vaig entrar al món de la intuïció, diverses persones, mestres i autors de diferents llibres m’han afirmat amb rotunditat que on posem la nostra atenció allà va l’energia.   Quin era el problema per comprendre aquesta afirmació? Que jo no veia l’energia, i com que la meva ment empírica necessitava proves, necessitava experiències que m’ho corroboressin… Però, per què té importància aquesta frase? Doncs perquè si això fos així i tinguéssim l’energia estancada en algun punt concret, simplement focalitzant la nostra atenció en aquest centre, potser solucionaríem el problema… no?   En aquest apartat no faré un tractat sobre com funciona la consciència, sobre aquest tema reflexionarem dins d’un parell de capítols, però sí que des del joc i la curiositat un dia em vaig trobar practicant amb alguna cosa que algunes persones, especialment a la seva infància han provat. Moure un objecte sense tocar-lo.   En aquest capítol no parlarem de telekinesi com a tal, i els meus experiments sobre aquest tema els relatarem en el proper capítol, però sí que cal esmentar-ho pel que vull il·lustrar. I per fer-ho veurem aquest vídeo d’un altre centre d’USA:

  Quina energia mou aquest palet? No hi ha una resposta científica per a aquesta pregunta. Però el que sí que es pot entendre d’aquest vídeo és que el participant està focalitzat i amb plena atenció al palet, i en fer-ho una energia “desconeguda” fa moure el palet.» CONTINUARÀ
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona
No us perdeu…
llibre visió intuïtiva
Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×