www.intuitu.cat

La visió extraocular amb adolescents – Com desperten aquesta capacitat

El despertar de la visió extraocular amb adolescents

Fragment del llibre: «Ver sin los ojos es posible. La visión intuitiva y la inyuición ampliada» de Tània Agorreta i Jordi Imbert. Disponible a partir del novembre del 2022.
«En la visió extraocular amb adolescents els resultats comencen a canviar. Tot i que gairebé la totalitat també aconsegueix posar característiques visuals a la seva intuïció, la seva imatge no és tan vívida com la dels més joves. Entre els 12 i els 18 anys , gairebé la totalitat de participants aconsegueix veure formes, colors, ombres o moviment, però l’índex de participants que aconsegueixen desplaçar-se per l’espai es redueix al 74%, aquests mateixos són els que aconsegueixen veure sense ulls en qualsevol àmbit, és a dir, aconsegueixen un control de la capacitat, malgrat que, com comentàvem, molts adolescents aconsegueixen informacions visuals, fins i tot de dins de caixes tancades, però sembla que aquestes imatges poden ser menys nítides, més abstractes, borroses o fugaces com a fotogrames.
Per exemple, el noi del primer vídeo veu un cavall sobre fons groc, però després, sense l’antifaç, va veure clarament que no era un cavall. La noia dels peixos va veure a la seva pantalleta una imatge per uns instants d’una escena molt semblant, però no era exactament la mateixa. O la noia del “50”, aconseguia veure dins una caixa, però gràcies a la seva pantallita de forma espontània. Si expliquem aquest tipus d’experiències, els adolescents que aconsegueixen “veure sense els ulls” però que no arriben a dominar la capacitat oa manifestar-se de manera contínua, a les 10 sessions que oferim augmentaria fins al 96%. Segurament amb més temps també arribarien al control de la capacitat.» Si voleu més informació sobre com desenvolupar la visió extraocular amb adolescents recomanem el llibre o mirar els cursos que oferim:
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona
No us perdeu…
llibre visió intuïtiva
Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×