www.intuitu.cat

Opinions de Visió Extraocular de persones amb cegeuesa

Opinions de Visió Extraocular. Una de les preguntes que es fa tothom quan sent per primera vegada sobre la Visió Intuitiva i que veure-hi sense els ulls és possible és: I les persones amb ceguesa, també poden? I què millor que escoltar de les persones que han protagonitzat això per saber quina és la seva opinó de visió extraocular. Però ja us avancem un petit spoiler. Veure-hi sense els ulls és possible. En aquest vídeo podeu trobar una de les opinions de visió extraocular de la primera persona amb la que vam poder treballar a Intuitu.

  I aquí la segona opinions de visió extraocular per part de la segona alumne amb la que hem pogut completar les sessions:

Des de Intuitu fa un temps que oferim dues sessions gratuites la setmana per persones amb ceguesa que vulguin experimentar amb la Visió Intuïtiva per tal de descobrir si aquesta eina pot ser d’utilitat en el seu dia a dia. De moment sabem que, en estat meditatiu, les persones que han participat fins ara han estat capaces de veure sense els ulls, en diferents graus de definició. Necessitem seguir investigant per ajudar a poder ampliar aquestes possibilitats i a extrapolar-ho en altres àmbits fora de les sessions. Si coneixeu algú en aquestes circumstàncies que volgués participar no dubteu a contactar amb nosaltres. opinions visió extraocular Tal i com comenta la segona participant, les persones amb ceguesa que han vist prèviament sembla que podrien tenir més possibilitats per establir aquesta visió intuitiva, ja que part del treball requereix saber el nom dels colors. No obstant, des de Intuitu no treballem solament amb les percepcions intuitives de caire visual i estem oberts a provar noves línies de treball que segur que amb el temps i dedicació aportaran molts beneficis als que decideixin participar.
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona
No us perdeu…
llibre visió intuïtiva  
Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×