www.intuitu.cat

Llibres visió extraocular

LLIBRES VISIÓ EXTRAOCULAR; LECTURES SOBRE LA CAPACITAT DE VEURE-HI SENSE ELS ULLS I ALTRES CAPACITATS

Qui diu que no hi ha havia res escrit sobre la capacitat de veure-hi sense els ulls? En aquest article d’avui us adjuntem 10 dels llibres visió extraocular que hem llegit els darrers anys. No hi són tots, però ja hi ha força lectura per una temporada. Així que si us interessa el tema us convidem a visitar la vostra llibreria de conofiança. No obstant, com que algun dels títols són molt específics us adjuntem enllaços per si no aconseguissiu trobar-los.

#1. La Vision extra-rétinienne et le sens paroptique
La Vision extra-rétinienne et le sens paroptique: Recherches de psycho-physiologie expérimentale et de physiologie histologique (French Edition) de [Jules Romains]
Francès. (Versió anglesa «Eyeless Sight). Probablament la primera obra escrita sobre la capacitat de veure sense els ulls. En aquest llibre Jules Romains intentà convèncer, sense èxit, a la comunitat científica i va decidir posar a prova aquesta capacitat amb gent que no havia estat mai entrenada abans en aquest sentit.
#2. Une éducation paroptique
Une éducation paroptique: La découverte du monde visuel par une aveugle (French Edition) de [Leïla Holterhoff Heyhn, René Maublanc]
Francès. René Maublanc agafà el relleu de Jules Romains i poc temps després de la seva obra en publicà una altra sobre com ell havia aplicat els estudis de Romains i la experiència d’obrir la capacitat de veure-hi sense els ulls amb una dona amb ceguesa.
#3. Training Manual for Sight Without Eyes
Anglès. Abans que hi hagués cap divulgació pública de la investigació de visualització remota del govern dels Estats Units, Lloyd F. Hopkins va desenvolupar un dels programes de formació amb més èxit per expandir la consciència humana més enllà dels cinc sentits. La seva motivació va ser l’exploració de la consciència humana expandida i el seu desig d’ajudar les persones cegues a veure sense ulls. Aquest és l’únic llibre que el Sr. Hopkins va publicar sobre la seva obra.
#4. China Super Psychics
Anglès.Un llibre molt interessant que parla sobre diferents estudis realitzats sota el govern comunista xinès durant la dècada dels 80 sobre les capacitats psíquiques amb finalitats mèdiques i militars. L’autor, Paul Dong, coneixedor del Chi Gong, relaciona directament aquesta disciplina amb les capacitats extrasensorials.
#5. Vivir en el corazón
Castellà. A pesar que aquest llibre no parla en si sobre la capacitat de veure-hi sense els ulls, sí que apareix citada aquesta capacitat en diferents ocasions, així com altres capacitats extraordinàries, que segons l’autor es poden desenvolupar quan «vivim» en el cor.
#6. La Visió Intuïtiva
La visió intuïtiva: Veure-hi sense els ulls és possible (Catalan Edition)
En aquest apartat no podia faltar tampoc el nostre llibre que repassa el que sabem sobre aquesta capacitat responent quatre preguntes básiques. Com és que no sabíem res sobre la capacitat de veure-hi sense els ulls? Com podria ser possible possible? Quins beneficis comporta desenvolupar-la? I si aquesta capacitat és possible, què més és possible? El llibre conta amb una quinzena de codis QR amb vídeos que ilustren el que s’explica a cada moment.
#7. Ver sin ojos
Gilberto Rendón ens introdueix en el món de la capacitat de veure-hi sense els ulls sense misticisme ni religió. Un fantàstic llibre visió extraocular.
#8. Seeing without eyes
Seeing Without Eyes: Unfold intuition & perception in your everyday life (English Edition) de [Katharina Friedrich]
Anglès. En aquest llibre, l’autora i investigadora Dra. Katharina Friedrich descriu les seves experiències d’entrenament i els antecedents del mètode «Veure sense ulls». Podeu llegir reportatges d’experiències amb persones cegues i nens, així com compartir experiències dels participants del curs.
#9. Blindfolded Sight and Chi Generation
Blindfolded Sight and Chi Generation: A Training Manual for Superhuman Abilities (English Edition) de [Robert Smith]
Anglès. A través de temes importants com la respiració, la meditació, els xacres, l’energia interior i la ciència que hi ha darrere de tot, Robert Smith comparteix algunes de les seves experiències i aprenentatges amb tothom qui tingui interés en aprendre sobre aquest nou paradigma.
#10. Drei Augen sehen mehr als zwei
Drei Augen sehen mehr als zwei: Entdecken Sie jetzt das Geheimnis Ihrer Zirbeldrüse und bereichern Sie Ihr Leben (German Edition) de [Irina I. Lang]
Alemany. En aquest llibre, l’autora Irina I. Lang publica per primera vegada resultats apassionants del seu intens treball de recerca. És educadora curativa i naturòpata per a psicoteràpia (HpG) i cap de l’acadèmia de psicoteràpia i assessorament centrat en la persona. Durant més de 25 anys ha estat investigant nivells de consciència humana de manera interdisciplinària, als quals abans no hi havia accés racional. Està especialment preocupada pels fenòmens de la ment humana com la intuïció, la clarividència i la telepatia. En fer-ho, treballa estretament amb els seus col·legues russos i ucraïnesos, alguns dels quals opinen en aquest llibre.
#11. La meravellosa història de Henry Sugar
Anglès / Català / Castellà. Després de tants llibres i treballs seriosos sobre la capacitat de veure-hi sense els ulls, us deixem el que per nosaltres és el conte més bonic de tots. Roald Dahl, el famós escriptor de contes, ja sabia que veure sense els ulls és possible! I d’aquí va néixer aquesta història entrenyable. Us adjuntem un article on expliquem més profundament tot això!
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva  

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×