www.intuitu.cat

Exercicis de Visió Extraocular – MID BRAIN 3

Exercicis de Visió Extraocular – MID BRAIN 3

Existeixen moltes maneres d’obrir la capacitat de veure-hi sense els ulls i centenars d’exercicis de Visió extraocular. Cal entendre quan i perquè en practiquem uns o uns altres. Des d’intuitu proposem aquestes exercicis de visió extraocular per tal que els participants que desitgen obrir aquesta capacitat tan extraordinaria millorin la comunicació entre els hemisferis.

Des de Malasia proposen el que anomenen «Mid Brain Training», o entrenament del «cervell mig», ja que aquestes activitats potencien la connexió entre hemisferis. Segons ells, la coordinació entre els dos enforteix el call cerebral que uneix els dos hemisferis i on hi ha la glàndula pineal, responsable de molts dels processos relacionats amb la intuïció. Així doncs, fent aquests exercicis de visió extraocular, el que estem permetent és millorar la nostra coordinació i preparant les connexions, que es creu, que ajudaran a potenciar aquesta capacitat. L’exercici d’avui consisteix en agafar-se el nas amb un ma i amb l’altra ma agafar la orella contrària. Seguidament, la ma que teníem a l’orella ha de passar a agafar el nas al mateix temps que la ma que hi havia al nas va a l’orella contrària. Les primeres vegades pot envair un sentiment de torpesa, i fins i tot ens podem agafar una galta o posar el dit a l’ull, així que comenceu a poc a poc! Aquests exercicis de visió extraocular no permetran obrir la capacitat en si, però adobaran el terreny per tal de poder avançar quan comencem a treballar amb els antifaços. Així que si esteu practicant a casa per vosaltres mateixos, ja heu començat algun curs per veure-hi sense els ulls o el voleu començar pròximament, vosaltres o els vostres fills, ja podeu anar entrenant!

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×