www.intuitu.cat

VISIÓ EXTRAOCULAR EXERCICIS PER A ADULTS

Des de Intuitu fa un temps que treballem ampliant la intuïció dels alumnes i obrint la visió extraocular exercicis per adults

Amb el temps, hem anat veient que cada alumne necessita un recorregut diferent i hem anat recollint i dissenyant activitats per poder arribar a acompanyar millor les necessitats individuals. Això ens ha dut a investigar i reflexionar molt sobre tota la pràctica. Hem observat que hi ha exercicis que beneficien a tothom, i d’altres més específics que en funció de com funciona la consciència de cada alumne, poden ser determinants per fer una avanç en aquestes capacitats intuïtives. És precisament per això, que l’experiència d’un acompanyant en el descobriment d’aquest procés és tan valuosa.

No obstant, també sabem que com més estona de pràctica acumulem, més augmenten les possibilitats de tenir èxit. De vegades resulta impossible dedicar més temps a la visió extraocular exercicis per adults. I ningú s’ha de pressionar per arribar ràpid a port, o per no poder dedicar-li més estona doncs ja hem vist que els pronòstics, les expectatives i les tensions de qualsevol tipus, no ajuden en el desenvolupament d’aquesta capacitat intuïtiva.

Des d’Intuitu hem elaborat un quadern de visió extraocular exercicis per adults per tal que des de casa els alumnes que participen del curs puguin seguir reforçant i ampliant aquesta capacitat si així ho desitgen. Sense afany de provocar cap tensió en el seu compliment, ja que abans de tenir aquest quadern molts alumnes adults ja aconseguien veure-hi sense els ulls, aquest quadern el que permetrà és enfortir més la relació amb el subconscient i poder realitzar la visió extraocular exercicis per adults des de casa. Les propostes que conté aquest quadern, són activitats que hem vist que afavoreixen a tothom. Activitats pensades per incorporar la intuïció en el nostre dia a dia, activitats per enfortir la connexió amb el nostre propi ser. Activitats per enfortir la connexió entre els hemisferis, i activitats de pràctica de la visió intuïtiva.

Moltes de les activitats estan dissenyades de tal manera que es podran incorporar en el dia a dia, sense quasi bé dedicar-hi temps, simplement prestant atenció a la nostra intuïció al llarg de la setmana i prenent consciència de com s’extrapolen a la quotidianitat aquestes capacitats intuïtives que hem anat desenvolupant… D’altres activitats si que requeriran un temps més específic de pràctica, però tan sols són pels alumnes que realment tinguin més ganes de practicar i que s’hagin quedat amb ganes d’allargar més l’estona de sessió.

 

“Com més estona mires el cel de nit, més estrelles pots veure”

En definitiva, aquest quadern de visió extraocular exercicis per adults, està planteja per fer-ho en paral·lel a les sessions de visió intuïtiva que oferim des d’Intuitu pels majors de 16 anys. Aquest quadern sol, no considerem que sigui una eina suficient per obrir aquesta capacitat. És una eina per acompanyar millor els nostres alumnes i sobretot perquè puguin començar a aplicar la intuïció fora de les sessions.

Si tens ganes de provar-ho no dubtis i apunta’t:

VEO

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×