www.intuitu.cat

Mid Brain Training exercises – nº2

MID BRAIN TRAINING EXERCISES – nº2

Mid brain training exercises – nº2 Avui us deixem un altre vídeo de la col·lecció de Mid Brain Training exercises perquè pugueu seguir creant sinapsis en el vostre cervell i podeu augmentar la comunicació entre hemisferis.

Aquests exercicis de gimnàstica de dits són perfectes per millorar la coordinació i són aptes tan per adults com per infants. Com ja havíem explicat, molts d’aquests exercicis provenen de mètodes orientals per despertar el que ells anomenen les capacitat del «cervell mig» o mesencéfal. Justament al augmentar la quantitat de conexions neuronals que atravessen aquesta zona que conecta els dos hemisferis, segons ells, fa que la informació que capta la glàndula pineal sigui més fàcil de descodificar i entendre. És en el moment que el cervell treballa de forma més holística quan podem processar millor aquestes intuïcions, i gràcies a la capacitat de visualitzar, poder-hi començar a posar imatges. Així que aquests exercicis que aparentment no tenen res a veure amb la intuïció poden acabar resultar de gran utilitat, i és per això que alguns mètodes orientals els treballen i aprofundeixen amb tant d’interès. Així que novament, us els compartiu per si voleu anar-los practicant i arribar a les sessions amb el vostre sistema nerviós més apunt per entomar les activitats que farem! En el vídeo d’avui de Mid Brain Training exercises podeu veure un exercici de dits senzill però que el podeu complicar a mesura que aneu agafant pràctica. Després d’aconseguir anar fent les rotacions senzilles que es mostren en el vídeo podeu afegir-hi nous components com per exemple:

  • Augmentar la velocitat
  • Augmentar la velocitat i no mirar els dits
  • Invertir la direcció del gir.
  • Treballar amb altres dits: Dit gros – dit del mig / dit gros – dit anular / dit gros – dit xic

En aquest darrer es pot fer els passos anteriors també fins que s’aconsegueixi dominar en qualsevol direcció i sense mirar els dits.

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×