www.intuitu.cat

Mid Brain Training – exercici 1

MID BRAIN TRAINING – EXERCICI 1

Mid Brain Training Mid Brain Training – Exercici 1. Hi ha moltes incògnites encara per resoldre sobre com funciona la capacitat de veure-hi sense els ulls. Però el que sabem segur és que alguns exercicis de Mid Brain Training ajuden a que això passi amb més facilitat. És per això que des de Intuitu sovint anirem penjant exercicis perquè els pogueu practicar vosaltres i els vostres fills. Ho podeu fer paral·lelament al curs, si ja us heu apuntat, o ho podeu fer abans o després. Aquests exrecicis potencien la connexió entre hemisferis i seran sempre d’ajuda per millorar la coordinació i fer que el cervell treballi de forma més holística. Si encara no heu començat el curs, fer aquests exercicis ajudarà a que el cerevell arribi en un estat més óptim per treballar, així que esteu més que convidats a anar seguint els exercicis que anirem penjant.

El Mid Brain Training és el nom que rep l’entrenament per despertar capacitats intuïtives a zones del subcontinent asiàtic. Es basen en la idea que enfortint les connexions entre hemisferis podem ajudar a fer que el cervell treballi de forma més holística i així ajudar a depertar la capacitat de visualitzar. Degut a que l’hemisferi dret del cervell domina l’eix esquerra del cos i que l’hemisferi esquerra del cervell domina l’eix dret, aquestes activitats de coordinació fomenten el treball coordinat d’ambdues parts del cervell, enfortint les connexions del la zona intermèdia, el mesencèfal, el que amb anglès s’anomena popularment, mid brain.  Curiosament la glàndula pineal, que sembla que seria responsable de molts dels processos implicats amb la intuició, es troba just en aquesta zona, i l’enfortiment de les sinapsis d’aquesta zona podria contribuir al desenvolupament de tota aquesta capacitat. T’animes a començar-te entrenar a casa per veure-hi sense els ulls?

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×