www.intuitu.cat

Documental: «Superhumans: The invisible made visible»

«Superhumans: The invisible made visible» –

Documentals de visió extraocular

«Superhumans: the invisible made visible». Moltes vegades ens pregunten que com és possible que una capacitat tan humana com és la de veure-hi sense els ulls ha passat desapercebuda i tan poc ressó mediàtic té. Tindriém moltes respostes per respondre aquesta pregunta… Però avui no ens entrentindrem amb aquestes respostes sinó traient a la llum un dels documentals de visió extraocular que més ressó està generant. Es tracta del documental Documental: «Superhumans: The invisible made visible» que ja fa més d’un any que ronda per diferents xarxes i que actualment es pot veure en algunes plataformes com Gaia.

Trailer del documental Documental:

És dels pocs documentals de visió extraocular que podem trobar, però sens dubte es tracta d’una gran producció. No parla només de l’habilitat de veure-hi sense els ulls, sinó que també podem aprendre sobre d’altres cosetes, com la visió remota, i altres capacitats considerades extrasensorials, i tot i que no aprofundeix molt, pot ser una bona porta d’entrada pels curiosos que tot just obren la porta d’aquest nou paradigma al que ens dirigim. Tots som superhumans i el que es mostra en aquest vídeo no són persones especials fent coses especials, sinó que hi veurem gent corrent com nosaltres que escrivim aquest article o com tu que l’estàs llegint, fent coses que fins ara crèiem que eren extraordinàries però que en realitat formen part de la nostra naturalesa. No hi ha humans més especials que els altres… Tots som superhumans. I ara és hora que això que ha estat invisible es fagi visible! Si tens ganes de saber com, pots veure un d’aquests documentals de visió extraocular i si tens ganes d’aprofundir en aquest coneixement per a tu o per als teus fills, fes una ullada als nostres cursos!

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×