www.intuitu.cat

Veure-hi sense els ulls; on són els límits?

VEURE-HI SENSE ELS ULLS; ON SÓN ELS LÍMITS?

Hem crescut mirant endavant. Hem viscut tota la vida creient que només podem veure amb els ulls. Quan comencem a entrenar amb la visió intuïtiva (la capacitat de veure-hi sense els ulls), i per fi ens desfem de la creença que només podem veure amb aquests dos òrgans, comencem a ser capaços de captar l’entorn físic immediat sense aquests i fer-nos una representació mental del que hi ha al nostre entorn tal i com ho podríem captar amb la nostra visió ocular gràcies a aquesta capacitat d’ampliar la intuïció.

No obstant… Sinó estem fent servir els ulls, no estem limitats a la mateixa visió que aquests ens ofereixen. Dit d’una altra manera, com que el veiem amb la nostra “pantalleta” mental ve de la intuïció, i no dels ulls, aquesta no té les mateixes limitacions que la vista. Si entrenem correctament podem veure què hi ha darrera d’algun obstacle, i podem, per exemple, veure el dors d’un carta o d’una targeta, o fins i tot podem veure al nostre darrera, ja que la informació que ens arriba no ho fa pel canal físic visual, sinó que ho captem gràcies a la capacitat que tenim de captar informacions subtils del nostre entorn.  

En el cas del vídeo d’avui veiem una alumna que avança molt i molt ràpid en aquesta direcció. En aquest cas l’alumna encara necessita del tacte per rebre amb força aquesta intuïció i convertir-la en imatge. No obstant, com més entrenament, més possible és veure-hi sense els ulls a través d’un obstacle o visualitzar informació que no hauria d’estar a la línia directe dels nostres ulls.

Per fer aquest salt, hem de trencar amb la primera creença que esmentàvem. Hem crescut mirant endavant i creiem que només podem veure el que tenim al davant, (i amb la visió perifèrica, cap als costats). Fins que no creiem que la nostra “pantalleta” mental ens pot mostrar molt més, no podem fer aquest salt. I quan el fem, i amb l’entrenament degut, és quan comencem a veure el que amb els ulls físics no podríem encara que els tinguéssim destapats. Veure-hi sense els ullsEns hem creat una representació del món i una imatge de nosaltres mateixos emmarcada i delimitada per les nostres experiències prèvies, que acaben esdevenint les nostres creences de qui som i què és la realitat. Però clarament, fora d’aquest marc, existeixen moltes més possibilitats de les que ens imaginàvem i que ara anem descobrint. Només nosaltres podem decidir per nosaltres mateixos si seguim emmarcats, o volem trencar aquest marc per autosuperar-nos i descobrir més coses sobre qui som, què podem fer i sobre la naturalesa de la realitat en la que vivim. T’animes a descobrir-ho?

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×