www.intuitu.cat

Equilibrar els txacres

LA VISIÓ INTUÏTIVA AJUDA A EQUILIBRAR ELS TXACRES

Ja portem unes quantes rondes de proves amb la Bio-Well i cada vegada anem tenint una imatge més clara del que passa quan fem sessions de visió intuïtiva. Amb la imatge d’avui us volem ensenyar una representació dels txacres i com aquests canvien abans i després d’una sessió de visió intuïtiva. Equilibrar els txacres: equilibrar els txacres

QUÈ ÉS UN TXACRA?

Segons el Dr. Dispenza un txacra és un centre d’energia i d’informació que emet una llum pròpia i que aquesta expressa una informació molt específica i que permet la coordinació del les diferents glàndules, hormones i compostos químics de determinades zones del cos. Quan aquests txacres estan alterats, degut a, per exemple, a les situacions d’estrès del dia a dia, impedeixen que la persona pugui viure amb harmonia i desenvolupar tot el seu potencial. En canvi quan aquests txacres funcionen degudament i s’equilibren, l’individu pot viure amb més plenitud i serenor. Tot i que al llarg de les proves que hem fet, els nostres participants no han pogut gaudir de la tranquil·litat absoluta, de la que normalment experimenten en les sessions normals, degut al fet de tenir més observadors i diferents dispositius connectats, la gran majoria experimenta una gran millora en l’equilibri d’aquest centres d’energia. Si comparem una mesura prèvia a la sessió amb una posterior quasi bé sempre veiem com l’energia a disposició del participant ha augmentat i es veu clarament com els txacres aconsegueixen equilibrar-se acostant-se a la representació “vertical” que seria la ideal. Equilibrar els txacres Tindrem més temps per ampliar aquestes informacions tant interessants i explicar amb molt més detall què significa exactament cada element d’aquest gràfic, però la idea que ens queda del tot clara és que les sessions ajuden a recuperar i equilibrar l’energia que degut al nostre dia a dia se’ns ha pogut alterar. I pel que sembla aquest equilibri també és necessari per obrir aquesta capacitat! O dit d’una altra manera… Quan estem centrats podem fer qualsevol cosa inimaginable, com per exemple: veure-hi sense els ulls! T’animes a provar-ho?  

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×