www.intuitu.cat

Amb els ulls oberts o tancats?

Com hem de treballar amb el MètodeVEO o amb qualsevol altre mètode per obrir la visió intuïtiva, amb els ulls oberts o tancats?

  Aquesta és una de les grans preguntes que ens fan sobretot els adults que venen a participar en el mètodeVEO o en els altres mètodes per ampliar la intuïció. Curiosament els infants no acostumen a demanar-ho tant… Simplement cada menut ho fa com li és més còmode i sempre assoleixen uns resultats increïbles. En canvi pels adults aquesta pregunta és una de les primeres que es fan, i es posen certa pressió, ja que alguns creuen que només podran d’una de les dues maneres… I així es comencen a posar pressió. MètodeVEO En els vídeos d’avui podem veure una nena i una adulta operant amb aquesta capacitat. En aquest cas, totes dues s’han entrenat amb els ulls oberts dins de l’antifaç mindfold. (De vegades hi ha alumnes que ja comencen l’entrenament amb els ulls tancats, per elecció pròpia, però no és el cas d’avui). I clarament veiem com la primera, tarda ben pocs segons a captar informacions correctes, mentre que la segona, tarda uns instants més a obtenir una imatge més precisa. En el primer vídeo, podem veure com la nena, ràpidament, només passar els dits per sobre dels vagons de tren i de l’avió de l’altra pàgina, visualitza una serp. Com que els dos vehicles estan posats un rere l’altre, en forma allargada i zigzaguejant el subconscient ràpidament envia aquesta idea al seu cap i ella la visualitza en forma d’imatge, tot i que ràpidament la canvia per la resposta correcta. Després amb els ulls oberts veu clarament que el llibre conté imatges de diferents tipus de vehicles amb precisió.

mètodeVEO

mètodeVEO

Per altra banda i tal i com podem veure a l’altre vídeo, aquesta persona adulta, amb un increïble potencial intuïtiu, quan treballa amb els ulls tancats també aconsegueix visualitzar imatges que tenen una relació directa amb el que està tocant. Potser tarda uns instants més i la precisió és un xic inferior, però de totes maneres el seu subconscient li envia imatges molt similars a les que ella pot desxifrar. Quan els seus dits passen per sobre de la casa del dibuix, li ve al cap la imatge d’una casa. Però no exactament la mateixa. Possiblement el fet que la casa estigui dibuixada la transporta a un record que ella té. El record d’una altra casa dibuixada, la de Hansel i Gretel. Clarament sap que hi ha una casa, però no és exactament la mateixa que nosaltres, amb els nostres ulls oberts i destapats, veiem. mètodeVEO Automàticament, després de situar la caseta li ve una imatge de carrers. El que en un començament eren contorns grisos, de cop, després de veure la caseta és capaç de veure que davant seu es desplega un entorn urbà. Tots els colors que va dient amb els ulls tancats i tapats, tan abans d’iniciar aquest vídeo com durant la gravació, són correctes. D’alguna manera la radiació dels colors sembla que arriben amb força i correcció. Però el desplegament en formes concretes tarda a arribar i quan ho fa no dibuixa exactament la mateixa imatge del llibre, sinó una d’equivalent, però diferent. Quan li demanem que obri els ulls, encara amb l’antifaç posat, que barra de forma hermètica el pas de les imatges cap als seus ulls físics, i que es col·loqui el llibre més enfocat a la seva cara, de cop, li resulta molt senzill veure amb més precisió què és el que hi ha. Ella mateixa veu que el que feia un moment havia captat és correcte, però amb moltes diferències, especialment en la forma. Sí que és un entorn urbà, sí que hi havia una casa i sí que hi eren, definitivament, tots els colors que ha anat dient, però sota una altra aparença i unes altres formes.

Què en traiem de tot això?

Fins i tot per les persones adultes treballades i amb un gran potencial intuïtiu, la creença de que necessitem els ulls per veure-hi, encara que fins i tot, en el seu discurs i sistema de creences, aparentment, ja no hi sigui, segueix afectant el resultat final. Portem massa anys fent servir els ulls físics com per no dependre d’ells, encara que fins i tot els tinguem tapats. Amb el mètodeVEO i els altres mètodes per obirir la visió intuïtiva seguim davant d’un miracle, o d’un fet que ens condueix a un canvi de paradigma, o com se li vulgui dir… I en aquest nou paradigma clarament observem que les creences ens limiten i ens dificulten accedir a la total comprensió d’aquest. Per poder entendre tot aquest canvi i poder aprofundir en ell, cal eliminar aquests obstacles que ens frenen. També és cert que veure-hi sense els ulls, independentment de si és amb els ulls oberts o tancats dins l’antifaç, no és imprescindible. Ja ho hem dit moltes vegades en els nostres posts, llibre i xerrades. Però el camí per fer-ho ens ajuda a anar eliminant aquests obstacles que ens limiten i que no ens deixen ser la nostra millor versió de nosaltres mateixos. Així que tan si val la resposta a la pregunta de si “ulls oberts o tancats” ja que de les dues maneres ho aconseguirem. Tot i així la millor resposta a aquesta pregunta és “fes-ho”! Endinsa’t! Atreveix-te! Prova-ho! I comença el camí per eliminar tot allò que et frena a ser la millor versió de tu mateix! Que unes simples parpelles no et tapin el teu veritable camí!

CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

mètodeVEO

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×