www.intuitu.cat

La Visió intuïtiva o Visió extraocular per adults

Tal com apuntava Jacobo Grinberg, així com d’altres autors que han estudiat la capacitat de veure sense els ulls, sembla que la capacitat d’obrir la visió extraocular per adults és un xic més complexa que amb nens i nenes. Si bé és cert que superada l’edat dels 16 – 17 anys aquest tipus de capacitat intuïtiva es dificulta, en el nostre cas, hem anat constatant que per als adults no resulta impossible.  Amb els mètodes que hem estudiat i una bona disposició, persistència i disciplina per part de l’adult, hi ha més possibilitats que mai de desenvolupar aquesta visió, o si més no, d’ampliar la intuïció fins a nivells que arriben a sorprendre als propis participants. Tot i així, hi ha una relació directa entre les edats en què comença a dificultar-se el procés d’activar la visió intuïtiva i les edats en què la glàndula pineal, com assenyala el Dr. Rick Strassman, comença a calcificar-se. Aquesta coincidència donaria força a la idea que la glàndula pineal intervé en tot aquest procés, i que com més calcificada estigui, més dificultats tenim per  arribar a fer ús d’aquesta visió.
VISIÓ EXTRAOCULAR PER ADULTS; VÍDEO 2

No obstant, ens agrada considerar que la glàndula pineal funciona com una antena, i pensar que el procés de calcificació, metafòricament parlant és com un arbre que va creixent al costat i va dificultant que aquesta antena sintonitzi. Concebent-ho així, el desenvolupament de la visió intuïtiva no resultaria del tot impossible pels adults, encara que es necessitaria més temps, més disciplina i més estratègies per trobar les zones menys espesses «d’aquest arbre metafòric» i així poder captar amb la nostra antena, amb més o menys interferències, aquestes vibracions que provenen de l’exterior. Qui sap si inclús, amb disciplina i perseverança es pot arribar a descalcificar, i metafòricament ·arribar a tallar l’arbre… Per saber això encara falten molts més estudis. visió extraocular adults

Visió extraocular per adults

Més endavant donarem uns quants consells per poder començar a descalcificar la glàndula pineal i poder gaudir d’una connexió més forta amb totes aquestes vibracions súbtils que tanta informació ens poden donar de l’entorn i que no solem prestar gaire atenció. Aquest altre canal, que en diem intuïció i que malauradament no sempre li fem cas…
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona
 «LA VISIÓ INTUÏTIVA»
Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×