www.intuitu.cat

Glàndula pineal i visió intuïtiva

DESCALCIFICAR LA GLÀNDULA PINEAL

Tots els adults biològicament tenim més dificultat per activar la glàndula pineal. Però tal i com veiem en aquest vídeo, no és impossible, ni molt menys. A mesura que van passant els anys, els nostres hàbits de vida van calcificant aquesta glàndula. Per tant el primer que hem de fer per facilitar aquest aspecte, és deixar de calcificar-la.

  • L’estrés és un dels majors factors que calcifiquen la glàndula pineal, ja que afavoreixen que les cèl·lules deixin anar magnesi, i el seu lloc l’omplin de calç. Per tant una de les coses que podem fer és aprendre a controlar el nostre estrès, i per altra banda consumir aliments que siguin font de magnesi, com vegetals de fulla verda, fruits secs, llegums, cereals integrals i alvocat.
  • El fluorur que ingerim també s’acumula i forma cristalls de fosfat de calç. A la nostra dieta no tenim un alt consum de fluorur, però la majoria de pastes de dents en porten una quantitat desorbitada, que acaba penetrant al nostre organisme. Una solució ràpida a aquest hàbit, és usar pasta de dents sense fluor. Si es consumeix habitualment aigua de l’aixeta, cal esbrinar també si porta tractaments amb fluor, i en tal cas deixar de consumir-la.

glàndula pineal Una vegada gestionats aquests dos aspectes que ens estan afectant en el nostre dia a dia, ja no seguirem acumulant tanta calç, per tant serà més fàcil començar a rebaixar aquestes capes que s’han format a la glàndula i no permeten que desenvolupi totes les seves funcions. Segons Kimberly Moon en el seu llibre “El despertar del tercer ojo”, podem ajudar a optimitzar les funcions de la glàndula pineal:

  • Consumint algues Chlorella i Spirulina, ja que redueixen els dipòsits de mercuri del sistema nerviós, un altre dels metalls pesants que s’acumulen en el nostre cos.
  • Eliminant cafè, tabac, alcohol i sucres de la nostra dieta o vida quotidiana, ja que influeixen directament en la producció de melatonina de la glàndula pineal.
  • Consumir oli d’orenga, ja sigui com a oli essencial o oli d’oliva infusionat, ja que ajuda a millorar el sistema endocrí.

Altres factors que poden ajudar al correcte funcionament, no només de la glàndula pineal sinó de tot el nostre cos i les seves funcions i capacitats son:

  • Reduïr l’exposició a CEM. Es recomana minimitzar l’ús de les pantalles, televisions, apagar el wi-fi quan no estigui en ús i no situar-lo a l’habitació on es dorm.
  • Usar olis essencials com el de fusta de cedre, Idaho Blue Spruce, encens…

Disciplina, perseverança i… cuidar-se molt!

És possible que aquest treball de descalcificació ens porti mesos de feina, però és realment important poder fer canvis en els nostres hàbits per ajudar al nostre cos a estar sa i saludable. Tal i com comenta Ana Maria Oliva, en el seu llibre Lo que tu luz dice, també ha experimentat medint el biocamp, i les conclusions finals han sigut una forta empremta en el nostre cos segons els aliments que consumim. El nostre camp de biofotons es veu incrementat quan consumim fruites i hortalisses fresques que han estat exposades a llum solar, en contraposició a aliments processats que minven la potencia dels biofotons cel·lulars.

AQUEST ARTICLE ÉS UN FRAGMENT DEL LLIBRE «LA VISIÓ INTUÏTIVA»

llibre visió intuïtiva

 
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×