www.intuitu.cat

La intuïció ampliada

Hem parlat àmpliament sobre la visió extraocular o visió intuitiva, aquesta expressió que fem servir per referir-nos a la capacitat de veure sense els ulls l’entorn físic immediat, però no hem parlat tant d’una altra capacitat: la intuïció ampliada.

I precisament aquesta apareix sempre al títol de totes i cadascuna de les nostres formacions, ja que la valorem tant o fins i tot més que la pròpia visió intuitiva. Però a què ens referim amb intuïció ampliada?

Si heu seguit les nostres xerrades, presentacions, en els nostres vídeos o en el nostre llibre «Veure sense els ulls és possible», veureu que donem molta importància a la capacitat de visualitzar.

La nostra ment és capaç de crear imatges de records, d’imaginacions… podem arribar a veure el que pensem. Generalment, als nens els resulta més fàcil poder veure les seves pròpies imaginacions que als adults. Si li dius a un nen: «Ei, mira un unicorn saltant pel jardí», el nen probablement ho veurà. Mentre que a un adult, generalment (i generalitzar no és bo), li costarà molt imaginar-ho.

En aquest punt, on podem projectar les nostres imaginacions, els nostres records o pensaments en forma d’imatge, és el que anomenem pantalleta. I no ha de ser necessàriament una pantalleta. Per a cada persona, aquesta pot prendre formes diferents i presentar-se de formes diferents; l’important és entrenar-la. Per què?

Perquè en aquesta pantalleta comencen a aparèixer les nostres intuïcions. Una altra vegada, cada persona és diferent i no totes les persones començaran a veure sense els ulls a través d’aquesta pantalleta, però algunes d’elles, en aquesta pantalleta comencen a veure els colors del que estan tocant amb els dits, fins i tot poden aparèixer imatges abstractes o simbòliques que mantenen relació amb el que estan tocant. És a dir, que aquesta pantalleta, ben entrenada, ens ajuda en el despertar de la visió extraocular o intuitiva. I per tant, molts adults aconsegueixen l’èxit gràcies als recursos, exercicis i estratègies que facilitem per anar encenent aquesta «pantalleta»…

Però avui no parlem de veure sense els ulls. Com ja hem dit, avui parlarem de la intuïció ampliada. I és que fa anys que anàvem veient que aquesta pantalleta és un llenguatge de comunicació visual amb un mateix. Alguns ho definiran com un canal de comunicació amb el subconscient, altres amb la consciència, altres amb el nostre ésser, altres amb el camp quàntic, altres amb la lattice… Alguns parlen de la font o fins i tot de Déu…

Sincerament, la resposta no la sabem. I la nostra opinió no importa. Òbviament, tenim opinió al respecte després de veure centenars de vegades com aquesta pantalleta aconsegueix coses increïbles… Però de nou, la nostra opinió sobre la resposta no importa. El que importa és que funciona! El que importa és que, amb el correcte entrenament, aquesta pantalleta cada vegada ens aporta més informació i de més valor per a les nostres vides. Per explicar-ho de manera pràctica…

De vegades amaguem objectes a la «caseta» on treballem. De vegades fins i tot jo amago objectes per a les sessions de Tània, perquè ni tan sols ella sàpiga on estan aquests objectes. Llavors el participant fa preguntes concretes i determinades a la seva intuïció, a la seva pantalleta… I moltes vegades aquesta pantalleta respon amb senyals visuals, com podrien ser fletxes, llums, que ens donen resposta a les preguntes que ens fèiem, fins al punt que moltes vegades el participant aconsegueix trobar pel seu compte els objectes amagats.

I el més important, l’índex de respostes correctes va en augment com més s’entrena. Amb cartes al revés, amb memory, amb materials que ens permetin fer càlculs estadístics, hem aconseguit que alguns dels nostres participants aconsegueixin respostes que només es donarien una vegada entre milions de milions.

Hi ha dies que només l’encert és d’una entre 25… I un altre entre centenars de milers. Algun dia més especial entre milions de milions… El que sabem és que estadísticament no som tan afortunats de tenir sempre tanta sort, així que hi ha alguna cosa molt interessant en aquesta direcció. Tan interessant com saber que després aquests participants que han despertat la seva intuïció ampliada, moltes vegades comenten que en el seu dia a dia senten com una brúixola que els facilita la vida. Una brúixola que els permet prendre millors decisions.

T’animes a provar-ho?»

També et pot interessar:

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×