www.intuitu.cat

Entrenar la visió extraocular; l’art d’acompanyar

Es pot entrenar la visió extraocular de manera individual, sí! De fet, és preferible fer-ho sol que amb la companyia equivocada. Tot i això, sempre és molt més beneficiós comptar amb la companyia d’algú que entengui l’art de desenvolupar aquestes capacitats.

I quines haurien de ser les característiques d’aquesta persona?

• Amable, carinyosa i que confii en tu i en la teva capacitat.

Quan triem el nostre company d’entrenament, és essencial optar per algú amable i amb un cor ple d’amor. El camp electromagnètic del cor és mesurable fins a tres metres de distància. El batec del cor de les persones genera aquest camp, i aquest vibra amb els sentiments de la persona.

Amb qui prefereixes estar quan tanques els ulls? Amb algú que desconfia de les teves habilitats i de l’existència d’aquesta capacitat (la desconfiança del qual serà palpable quan portis el tapabocas), o amb algú que et infon confiança? De quina energia vols envoltar-te quan tens els ulls tapats? La d’algú enfadat o la d’algú radiant, que transmet pau i amor?

El mèrit de veure sense els ulls sempre recau en el participant, però assegurem que els sentiments i emocions de l’acompanyant poden influir significativament, així com proporcionar un suport valuós.

Pacient i respectuós/osa amb els ritmes

Cada individu treballa a un ritme diferent. Si busques un company, tria algú que pugui ser alegre i enèrgic, però al mateix temps serè i tranquil. Algú que tingui la capacitat d’entendre les teves necessitats en cada moment, ja que fins i tot en una sola sessió hi ha moments amb ritmes diferents. De vegades, es necessiten 10 minuts per experimentar amb un sol color, mentre que en altres moments passem tres imatges en un minut. Així que busca algú amb paciència, però al mateix temps, amb un esperit motivador.

• Empàtic

Relacionat amb el punt anterior, és frustrant estar amb els ulls tapats i sentir que no estem connectant amb la intuïció. Si l’acompanyant percep això, pot canviar la situació, però només si detecta els processos interns que estem experimentant. Per tant, com més empatia tingui la persona que triïs com a company, millor serà!

Orientar en l’encert/error

En el despertar de la visió extraocular, no hi ha error. Si observes alguna de les nostres xerrades (com la que adjuntem a continuació…),

veuràs que alguns dels nostres participants ens han donat respostes que tenien significat, tot i que només per a ells. Respostes que l’acompanyant no pot entendre, però que sí es comprenen quan un es treu el tapabocas. No hi ha error quan comencem a entrenar la visió extraocular. Comprendre això és fonamental…

Quan estem amb els ulls tapats, qualsevol expressió com «no!», «t’has equivocat», etc., té un impacte molt més gran del normal. Quan ens treuen el 80% del que donem més importància a nivell sensorial (la vista), quedem a merced de l’acompanyant. Si aquest no sap com guiar en aquestes circumstàncies, les seves paraules poden fer-nos mal i afectar la nostra autoestima, quelcom que va en contra del tercer pilar que s’ha de construir adequadament perquè aparegui la capacitat (veure els pilars).

Així que cal acompanyar amb molta delicadesa i seleccionar amb molta cura els nostres companys.

Si malgrat això prefereixes practicar sol, et recomanem el següent:

I si necessites un coach nosaltres comptem amb més de 100, altament capacitats en aquests aspectes i molts més. Entra aquí per obtenir més informació:

(O potser tu també puguis formar-te ????)

 

 

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×