www.intuitu.cat

La visió intuïtiva; una capacitat extrasensorial?

La visió intuïtiva; una capacitat extrasensorial?

FRAGMENT DEL LLIBRE » LA VISIÓ INTUÏTIVA «

És la Visió Intuïtiva una capacitat extrasensorial? En aquest article ens acostarem una mica més a aquesta qüestió. Per fer-ho analitzarem un petit fragment de «LA VISIÓ INTUÏTIVA, de J.Imbert (2020)»

» (…) Abans de començar a pensar quins òrgans del cos i quines parts del cervell poden intervenir per poder produir aquesta projecció dins del nostre cap cal entendre quines són les sensacions i quines són les experiències dels participants. En general, tot i que les experiències són molt variades, les podríem resumir de la següent forma:

• Sota cap concepte es veu amb els ulls, ni tan sols de la mateixa manera encara que de vegades pugui semblar que sí. A continuació il·lustrarem això amb un exemple.

• El contacte amb la pell ajuda a algunes persones a començar a “veure”, encara que amb la pràctica ja no necessiten d’aquest contacte. Per tant, el contacte amb la pell, si bé pot ser necessari, seria només un primer estadi dins el desenvolupament d’aquesta capacitat.

• No es veu —exclusivament—  per la boca, ni per la llengua, ni pel nas ni tan sols per les orelles, encara que algunes vegades alguns alumnes diuen que experimenten aquesta sensació, sobretot des dels dits i des del paladar. Així doncs, ens trobem davant d’un sistema de captació de la informació i de visualització altament deslocalitzat.

Posaré un exemple més clar per il·lustrar millor aquestes consideracions prèvies. En una sessió amb un alumne adolescent que tenia els ulls triplement embenats, vaig utilitzar aquesta imatge:

capacitat extrasensorial L’alumne, només en tocar la targeta va detectar gust de maduixa i em va dir que el fons era vermell. Després em va dir que hi havia un nen i que aquest nen era Cupido, ja que tenia un arc amb una fletxa apuntant cap a la dreta. Si analitzem la imatge podem veure que efectivament hi ha un nen, sobre un fons vermell, i que té un estri que és de fusta i té unes cordes en tensió. A més el mànec de la guitarra apunta cap a la dreta. En aquest cas el subconscient de l’alumne va captar, a través del tacte, el color i altres informacions la tensió de la corda, la fusta, la direcció cap a on estava encarada la figura, i que era un nen. Llavors el subconscient va enviar la informació a la seva part conscient i ho va fer amb una imatge que ell pogués entendre: ell veia en Cupido. Quan vaig treure la imatge de la caixa, l’adolescent va quedar molt sorprès en veure (tot i tenir els ulls encara embenats) que Cupido de cop, s’havia convertit en el personatge de la pel·lícula de Coco, així com l’arc s’havia convertit en una guitarra. Sembla que la caixa dificultava i distorsionava el seu procés d’adquisició d’informació, però no la impedia totalment.

Una altra adulta a qui li vaig fer les sessions, en el seu primer dia em va comentar una cosa molt divertida. Ella no va aconseguir veure en aquesta primera sessió però sí que encertava colors, lletres, formes i figures amb sorprenent facilitat. Jo li vaig preguntar com ho feia, o com creia que ella ho podia fer. I ella em va respondre: “No ho sé exactament. El que si sé és que de vegades em vénen les respostes al cap, quan això passa les noto, perquè és la mateixa sensació que tinc quan el meu xicot em menteix“. Aquesta resposta s’acosta al que sempre hem conegut amb el nom d’intuïció, però que en cap lloc ens han ensenyat a treballar i que cal potenciar. No l’hem ampliat. I des del meu punt de vista personal, crec que podria tractar-se també d’això, d’una intuïció ampliada que necessita i beu de tots els sentits que coneixem i algunes capacitats extrasensorials que encara no coneixem, o almenys encara no estan acceptades per la majoria de la comunitat científica.»

En aquest fragment del llibre queda clar que si bé la Visió Intuïtiva pot fer ús de la sinestèsia per ajudar-se, clarament hi intervé algún tipus més de capacitat extrasensorial. Però com funciona aquesta? Com podem ser més receptius a les informacions que ens vinguin de l’exterior? Tot això i més es segueix abordant en aquest fantàstic llibre.

FRAGMENT DEL LLIBRE «LA VISIÓ INTUÏTIVA»

llibre visió intuïtiva

 
CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×