Taller per adults

TALLER D’INICIACIÓ A LA VISIÓ INTUÏTIVA PER ADULTS

Una de les modalitats per iniciar-se en el món de la visió intuïtiva i la intuïció ampliada són els tallers que oferim per grups. Es tracta d’una sessió de mitja jornada (un matí o una tarda) on barregem teoria i pràctica per tal de poder acostar-nos en aquest món i poder-nos submergir en un nou univers de sensacions.

Visió Intuitiva Bases científiciques

BASES TEÒRIQUES I CIENTÍFIQUES DE LA VISIÓ INTUÏTIVA

Un dels motius pels quals els adults els hi pot costar més aconseguir ampliar la seva intuïció i aconseguir activar la visió intuïtiva és pel fet de creure que aquesta habilitat no és possible. Creure que és impossible, barra les portes a la majoria de les persones i més especialment als adults. Per això la primera part de la sessió fem una explicació teòrica, amb fonaments científics per tal de poder obrir la possibilitat de creure-hi, fins i tot per les ments més racionals.

Visió Intuitiva i Extraocular

PRÀCTICA AMB LA VISIÓ INTUÏTIVA

La part de la pràctica es realitza amb parelles i consta de dos torns. Un primer torn on un membre de la parella té la oportunitat de provar-se amb els ulls tapats i gaudir de les experiències que s’oferiran al taller, mentre que en el segon torn serà ell qui guiarà la seva parella amb petits exercicis procedents de diferents metodologies del món que anirem proposant al llarg de la sessió.

 

ALTRES INFORMACIONS SOBRE EL TALER DE VISIÓ INTUÏTIVA

 

EDAT RECOMENADA:    > 16 anys

NOMBRE DE PARTICIPANTS:  De 4 a 10 (mentre duri el COVID)

DURADA:  Entre 4,5 – 5 hores (Pot ser al matí o a la tarda)

ORGANITZACIÓ PER PARTICULARS: Si vols convidar-nos a organitzar un taller poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu o whatsapp. Informació de contacte

PROPERS TALLERS ORGANITATS PER NOSALTRES:

Centelles: 17 d’octubre del 2020 Complert

Barcelona: 7 de novembre del 2020 Queden 2 places

Centelles: 14 de novembre del 2020 Queden 3 places

Online: 28 de novembre de 2020 Queden places

 

 

 

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!
×