www.intuitu.cat

La formació d’instructors de visió extraocular d’Intuitu: Curs de Coach de Visió Intuïtiva

Tens ganes de fer una formació d’instructors de visió extraocular i poder ensenyar a nens, a joves, adults i a persones amb ceguesa aquesta fantàstica habilitat? Des d’Intuitu tenim moltes ganes d’acompanyar-vos en aquest procés tan fascinant. Descarrega’t el programa per saber com esdevenir un Coach de Visió Intuitiva i de intuïció ampliada.

QUÈ ÉS LA VISIÓ INTUÏTIVA?

La Visió Intuïtiva és la capacitat de veure l’entorn físic immediat sense la necessitat de fer servir els ulls. En altres paraules, és la capacitat de veure amb els ulls tancats o embenats. Aquesta capacitat és coneguda en altres llocs del món com Infovision, Vibravision, Visió Extraocular, veure sense ulls o Getaran, entre molts altres números. Tot i ser una capacitat desconeguda i que pugui semblar increïble és una capacitat que tots podem desenvolupar, en major o menor grau, amb un entrenament correcte. Amb les eines d’intuitu per ampliar la intuïció i obrir la visió intuïtiva es poden assolir avenços extraordinaris en el desenvolupament d’aquesta capacitat amb nens, joves, adults i fins i tot amb persones amb ceguesa.

FORMACIÓ DE COACH DE VISIÓ INTUITIVA: UNA FORMACIÓ D’INSTRUCTORS DE VISIÓ EXTRAOCULAR MOLT COMPLETA

La formació de coachs d’Intuitu neix de l’estudi i la pràctica de diferents metodologies per aconseguir la visió sense els ulls així com de diverses eines per desenvolupar la intuïció i expandir la consciència. Aquest procés es va combinar amb la mesura d’aquestes capacitats amb eines tecnològiques diferents que van permetre mesurar quins exercicis anaven millor per obtenir els millors resultats. Això ens va permetre canviar, millorar i dissenyar noves eines i activitats per millorar la nostra praxis. Fruit de tot aquest treball, la formació de coachs és un ensenyament de les eines més productives i eficaces per desenvolupar aquesta visió intuitiva i al mateix temps desenvolupar la intuïció, també, en altres direccions.

ELS 4 PILARS DE LA VISIÓ INTUÏTIVA

Des de la nostra experiència, comprensió i visió entenem que clarament hi ha 4 pilars funamentals que permeten desenvolupar la Visió Intuïtiva. Quan treballem correctament aquests quatre puntals, la capacitat de veure-hi sense els ulls apareix. En aquesta formació es facilitaran centenars d’activitats per construir correctament aquests pilars i aconseguir obrir aquesta capacitat de manera que els nous coach ajudaran els participants a:

 • Aprendre a arribar a estats Alfa i Theta.
 • Augmentar la capacitat de concentració i atenció.
 • Adquirir noves connexions neuronals recuperant la capacitat de visualitzar.
 • Eliminar obstacles i creences limitants podent així portar una vida més harmònica.
 • Expandir la seva consciència i el coneixement d’ells mateixos i del món que els envolta.
 • Aprendre a mobilitzar la seva energia per augmentar les capacitats.
 • Desenvolupar, en major o menor grau, la capacitat de veure-hi sense ulls.
 • Ampliar la intuïció.
Veure sense els ulls serveix per ampliar la intuïció i expandir la consciència. Quan veiem sense els nostres ulls físics, «estem veient amb els ulls de la nostra consciència» el que implica que estem més centrats, hi ha un major equilibri entre els nostres pensaments i les nostres emocions, esdevenim més empàtics i més responsables amb nosaltres, el nostre entorn i el planeta.

QUÈ PUC FER SI SÓC COACH DE VISIÓ INTUÏTIVA

Un coach de Visió Intuïtiva que completa aquesta formació d’instructors de visió extraocular pot acompanyar a desenvolupar aquesta capacitat qualsevol altra persona. Amb les eines que facilitarem durant el curs podrem treballar amb: Des d’Intuitu, oferim 12 sessions ja estructurades per poder treballar aquestes capacitats amb nens, 12 per a joves i 12 més per a adults. A més, donarem pautes sobre com treballar la Visió Intuïtiva amb persones amb ceguesa. Quan s’apliquen bé les eines que oferim aconseguirem que: Els nens i els joves: La majoria d’ells obriran la capacitat de veure-hi sense els ulls en major o menor grau. Els adults: Fins a un 45% arribaran a llegir paraules de diferents mides amb els ulls tapats i fins a un 85%, incloent-hi el grup anterior, aconseguiran veure formes i colors. En aplicar els exercicis, tant en nens com en adults, en tots els casos també s’aconseguirà un desenvolupament de les seves capacitats intuïtives. A més d’aquestes 12 sessions per a cada grup d’edat, també obtindrem altres eines que ens permetran resoldre situacions amb alumnes amb més dificultats i fins i tot aprendrem a elaborar sessions pròpies en funció de les necessitats individuals de cada alumne.

UN TREBALL PROFESSIONAL

Des d’Intuitu donarem les eines per poder treballar professionalment com a Coach de Visió Intuïtiva. Alhora que, sempre convidarem a seguir aquesta feina amb persones amb ceguesa de forma voluntària i desinteressada.

REQUISITS PER SER COACH DE VISIÓ INTUÏTIVA

El curs va destinat a qualsevol persona que vulgui ajudar els altres a desenvolupar aquesta capacitat i a obtenir els beneficis que es desprenen d’aquest treball. Pot ser ideal per a:

 • Terapeutes que vulguin compaginar noves tècniques amb què ja usen habitualment.
 • Pares o mares de famílies que vulguin treballar aquesta capacitat amb els fills i/o familiars.
 • Persones que es vulguin dedicar a treballar professionalment amb la Visió Intuïtiva.
 • Educadors/professors que vulguin aprofundir en altres possibilitats educatives.
 • Persones interessades a les capacitats de la consciència.

Els requisits per accedir a aquest curs són:

 • Tenir la ment oberta i creure, o com a mínim voler creure, en les capacitats de la consciència humana.
 • Tenir capacitat i voluntat per ajudar els altres amb paciència, amor, empatia i comprensió.
 • Tenir ganes d’ampliar la pròpia consciència i la intuïció.

NO ÉS REQUISIT

 • Veure-hi sense els ulls.

Contràriament al que molts creuen, no cal tenir aquesta capacitat desenvolupada en un mateix quan fem els primers passos, especialment amb les sessions amb nens i joves. Sí que és requisit començar a treballar amb un mateix per conèixer de primera ma les dificultats que els participants aniran trobant i seguint les pautes que es donaran al curs i amb els materials facilitats, la majoria dels coach aconseguiran avançar també en aquesta capacitat.

LA FORMACIÓ DE COACH DE VISIÓ INTUÏTIVA

El curs de formació d’instructors de visió extraocular consta de dues parts. Una primera part teòrica i pràctica presencial de 5 dies. I una segona part de pràctiques en què l’alumne disposa de fins a 6 mesos per fer. formació d'instructors de visió extraocular

PART TEÒRICA

La part teòrica es farà durant 5 dies consecutius. Durant aquests cinc dies presentarem totes les eines i recursos per poder començar a treballar amb èxit amb nens, joves, adults i persones amb ceguesa, així com també realitzarem exercicis pràctics per entendre la mecànica de les sessions.

PART PRÀCTICA

Durant 6 mesos, des d’Intuitu estarem a la disposició dels nous Coach ajudant-los a superar obstacles i dubtes. Alhora, aquests alumnes hauran de mostrar que han treballat amb 8 persones, 4 nens i 4 adults i reportar un informe positiu de la seva activitat. En el cas dels nens o joves, l’informe pot ser un vídeo dels participants operant amb la capacitat de veure sense els ulls o una opinió d’àudio gravada dels pares o tutors legals, explicant els beneficis del curs i valorant el tracte professional rebut. En el cas dels adults, s’enviarà un àudio de cadascun dels quatre participants valorant la seva experiència i el tracte rebut. La part pràctica es pot fer de forma remunerada, per recuperar la inversió del curs.

CERTIFICACIÓ DE COACH DE VISIÓ INTUÏTIVA

Un cop superades les dues fases del curs, Intuitu emetrà un certificat conforme el nou Coach ha superat el curs. Això us permetrà treballar com a Coach de Visió Intuïtiva i intuïció ampliada.

DE QUINES EINES DISPOSARÉ AL FINALITZAR EL CURS?

Durant el curs aprendrem com guiar diferents persones a obrir aquesta capacitat, però perquè aquests aprenentatges puguin prosseguir amb la major eficàcia possible facilitarem:

TESTIMONIS

PROPERES EDICIONS

 

 

TERRASSA
27 al 31 de Març 2024
MADRID
1 al 5 Maig 2024
MALLORCA
1, 2, 7, 8 i 9 Juny 2024
GALICIA
3 al 7 Juliol 2024
SANTANDER
17 al 21 Juliol 2024

 

PAMPLONA
24 al 28 Juliol de 2024
MÀLAGA
5, 6, 11, 12 i 13 d’Octubre 2024
GRAN CANARIA
19, 20, 25, 26 i 27 d’Octubre 2024
VALENCIA
1, 2, 3, 9 i 10 de Novembre 2024
[wpforms id=»1790″ title=»false»]
ALTRES CURSOS QUE OFERIM
Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona

No us perdeu…

llibre visió intuïtiva

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×