www.intuitu.cat

Veure sense els ulls / Ver sin ojos

VÍDEO: VEURE SENSE ELS ULLS / VER SIN LOS OJOS

 

Català Castellano

 

 

Veure sense els ulls és una capacitat humana que tots tenim, però que malauradament, la majoria de nosaltres no hem activat. Des de petits ens han potenciat les qualitats del nostre hemisferi esquerra on rau la el raonament i el llenguatge verbal i no hem fet gaire ús de l’hemisferi dret. Aquest hemisferi funciona d’una manera no verbal, és a dir treballa amb imatges i és molt intuitiu. A mesura que creixem realitzem diferents podes sinàptiques, és a dir, tallem aquelles conexions neuronals d’aprenentatges, habilitats i capacitats que no hem fet servir per tal d’optimitzar el funcionament del nostre cervell i adequar-lo a les necessitats de l’entorn o societat en què vivim.

En una societat que reclama que aprenguem llengües i raonament per sobre d’altres capacitats i característiques humanes,  és difícil desenvolupar el cervell de forma holística. Veure sense els ulls, fins ara no ha tingut cabuda en aquesta món. Però potser és hora de que comencem a connectar més amb el nostre subconscient i amb la nostra intuïció i ens deixem guiar per la nostra escència. Potser és hora de fer aquest creixement personal.

T’animes a venir a veure sense els ulls?

 

Mètode VEO Testimonis Contacte Blog

VER SIN LOS OJOS

Ver sin los ojos es una capacidad humana que todos tenemos, pero que desgraciadamente, la mayoría de nosotros no hemos activado. Desde pequeños nos han potenciado las cualidades de nuestro hemisferio izquierdo donde reside la el razonamiento y el lenguaje verbal y no hemos hecho mucho uso del hemisferio derecho. Este hemisferio funciona de una forma no verbal, es decir trabaja con imágenes y es muy intuitivo. A medida que crecemos realizamos diferentes podas sinápticas, es decir, cortamos aquellas conexiones neuronales de aprendizajes, habilidades y capacidades que no hemos utilizado para optimizar el funcionamiento de nuestro cerebro y adecuarlo a las necesidades del entorno o sociedad en que vivimos.

En una sociedad que reclama que aprendamos lenguas y razonamiento por encima de otras capacidades y características humanas, es difícil desarrollar el cerebro de forma holística. Ver sin los ojos, hasta ahora no ha tenido cabida en esta mundo. Pero tal vez es hora de que empecemos a conectar más con nuestro subconsciente y con nuestra intuición y nos dejamos guiar por nuestra esencia. Quizás es hora de hacer este crecimiento personal.

Te animas a venir a ver sin los ojos?

 

Método VEO Testimonios Contacto Blog

ver sin los ojos

 

 

 

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×