www.intuitu.cat

Retir CONS-CIÈNCIA

RETIR INTENSIU CONS-CIÈNCIA

30 de Juliol a 1 d’Agost – Mas Can Gasala

***   Descobreix i comprova les teves pròpies capacitats intuïtives   ***

 

 

 

Programa d’activitats

Aprofita al màxim 3 dies de teoria i pràctica intensiva sobre com connectar amb la teva intuïció, i com projectar des d’ella.
En aquests dies gaudiràs de poder experimentar i comprovar científicament com d’important és tenir un equilibri energètic, i quines aplicacions pràctiques té.
Durant aquests 3 dies aquestes gaudiràs i apendràs:

 • Bases tèoriques de la Visió Intuïtiva (la capacitat de veure-hi sense els ull) i practicareu exercicis per ampliar la vostra intuïció.
 • Practicar la programació de la ment subconscient en un nou futur, i exemples pràctics
 • El poder de la intenció; des de la física quàntica fins a la salut
 • Apendreu respiració amb la tècnica de HearthMath “Coherencia Cardiaca
 • Explicació i aplicació de sons binaurals, amb la tecnologia Biocor.
 • Tècnica Raindrop per anivellar els centres energètics amb olis escencials.
 • Activitats amb sons binaurals, per anivellar els centres energètics.
 • Tots els coneixements que s’impartiran es farà amb el suport de diferents aparells que permetran exemplificar i mesurar tots els aspectes citats:
 • Aparells: Bio-well + Biocor, Sputnik, Electroencefalograma de 24 canals, modulo sensor EmWave de HearthMarth,

 

Què inclou?

 • Estada a Can Gasala, casa de turisme rural, durant 3 dies i dos nits. Habitacions compartides de 2 – 3 persones, en les que es respectarà la coneixença a nivell personal per respectar la intimitat.
 • Tots els àpats des de divendres nit fins a diumenge migdia (Esmorzar, mig matí, dinar, berenar i sopar). El menjar serà Ecològic, de proximitat, vegetarià i oferint opcions amb i sense gluten.
 • Participació a totes les activitats, així com el material necessari, i els olis essencials utilitzats durant la tècnica Raindrop.

 

Què necessito?

El major requeriment és assistir al retir amb ganes d’apendre moltes coses noves, i amb la ment oberta. En relació als requeriments físics, necessitaràs una ampolleta d’aigua de vidre que puguis reomplir, uns auriculars o cascs estèreo de cable (No inalàmbrics), i dur les ungles curtes i sense esmalt per a l’aplicació d’olis essencials.

 

Organitza

Jordi Martorell

Consultor en Geobiología por el instituto Igem.
Técnico radiaciones Naturales y Artificiales (Gigahertz).
Socio de GEA (Asociación Estudios Geobiológicos de España)

Tània Agorreta

Instructora de Visió Intuïtiva al Centre Intuitu, ha estudiat fins a 8 metodologies certificades per desenvolupar la capacitat de veure-hi sense els ulls i desenvolupar la intuïció. Actualment es dedica a acompanyar adults i nens a l’obertura d’aquesta capacitat, així com també persones amb ceguesa.

Amb la col·laboració de

Jordi Imbert

En aquest retir comptarem amb la presència de Jordi Imbert, autor del llibre “La visió intuïtiva, veure sense els ulls és possible”. Mestre de professió, també conta amb una amplíssima formació en visió intuïtiva i és instructor de respiracions.

garantia juvenil

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!
×