Testimonis i vídeos

El Mètode VEO® està ajudant a milers de persones d’arreu del món, fent-los més forts, més conscients i segurs, així com també ajuda a millorar la relació dels infants i joves amb les seves famílies. Però això, no només ho diem des d’Intuitu, sinó que tambe ho diuen les diferents famílies que ja han participat d’aquesta experiència amb nosaltres. Així que anem a veure què diuen els autèntics protagonistes que ja han viscut aquesta experiència:

TESTIMONIS DELS PARES I ADULTS

MartinaKikeNúriaAnnaAlba
Opiniones visión extraocular 1 1/12/2019

MARTINA

Vaig decidir que el meu fill de 13 anys fes la teràpia VEO per millorar el seu rendiment acadèmic, i la sorpresa ha estat que ha millorat en molts àmbits. Es concentra molt més, s’ha tornat més responsable, respectuós, més amable amb tothom i comprensiu… Abans s’enfadava amb facilitat i ara mai! I a més a més amb 5 sessions ja ha aconseguit veure-hi amb els ulls tapats. Sembla impossible però és així. I només puc dir coses bones del Jordi, és súper empàtic amb els nens, dolç… El meu fill de seguida li va agafar confiança i ha aconseguit superar moltes pors que portaven temps enquistades. Gràcies Jordi, per tot el que has aconseguit! T’estarem sempre agraïts

Opiniones visión extraocular 2, 5/12/2019

KIKE (pare d’un alumne de 14 anys)

Doncs la veritat, jo en un principi això no ho acabava de veure clar, no és que no m’ho cregués però tampoc hi confiava gaire. I bé, el primer dia que vaig entrar a la sala i vaig veure el meu fill amb els ulls tapats i veient cartes i colors i lletres, doncs em vaig quedar bastant parat la veritat. I des d’aleshores, doncs sí que és cert que el nen mostra més ganes i més atenció a les coses; la veritat és que sí! Molt bé!

Opiniones visión extraocular 3, 9/12/2019

NÚRIA

El meu fill està fent sessions de VEO amb en Jordi; té TDAH, dislèxia i problemes de lateralitat. Des que estem fent el VEO hem notat una millora en la seva autoestima. Està més enèrgic i més alegre. També hem notat una millora amb la seva coordinació. Per posar un exemple, amb set anys no era capaç de gronxar-se ell sol, i ara de cop i volta es gronxa sense cap tipus de problema i això que tot just anem per la cinquena sessió.

Opiniones visión extraocular 4, 11/12/2019

ANNA

Hola! Doncs nosaltres amb el fill de 13 anys que porta cinc sessions de VEO amb en Jordi, independenment del fet que és impressionant presenciar com pot arribar a veure a 360º amb els ulls tancats, hem notat una millora en la concentració tan a classe com a casa, així com també ha millorat amb la dislèxia, on ara per ara és quasi inexistent. Tot i que és cert que tenia un nivell de dislèxia molt petit, aquest ara passa quasi desapercebut pels professors. I això amb cinc sessions… ens en queden cinc més! Estem molt contents!

Opinions visió extraocular 19/10/2020

ALBA

La meva filla d’onze anys ha fet les 10 sessions de Veo i estem molt contents de que ho hagi fet. Vam decidir que ho fes perquè era una nena molt tímida, poc segura d’ella mateixa i amb poca capacitat de decisió. Ha millorat en tots aquests aspectes i ho ha fet sorprenentment ràpid. Ara és capaç d’afrontar-se a situacions que abans no hagués fet. Creiem també que li ha facilitat l’adaptació a l’institut perquè està més segura d ella mateixa i molt més comunicativa. A part de totes aquestes millores, i per sorpresa nosltra, també ha superat la por a les tempestes i feia anys que li durava. Per tant, per nosaltres ha sigut un èxit total. Com que amb la meva filla va anar tan bé, vaig decidir fer el taller que van organitzar en Jordi i la Tània a Centelles i em va encantar. Va ser sorprenent el que vam arribar a fer en un matí. Nosaltres ja estem pensant qui és el pròxim de la família que farà totes les sessions.

TESTIMONIS D’INFANTS I JOVES

Alumne 1Alumne 2Alumne 3
Opiniones visión extraocular 1, 1/12/2019

J. 13 anys

A mi m’ha agradat molt el VEO perquè trobo que és molt intuitiu tot i m’agrada molt intuir i això… I a part és molt divertit com endevinar les coses i jugar i això… Gràcies!

Opiniones visión extraocular 2, 5/12/2019

P. 14 anys

A mi m’ha agradat molt aquesta teràpia ja que és interessant i curiós de fer i a més a més és beneficiosa.

Opiniones visión extraocular 3, 7/01/2020

G. 13 anys

El que jo he notat amb el VEO és una millora que no la sé definir, he despertat encara més els meus sentits i això ho he notat a casa i a l’escola. Els resultats que jo he obtingut han sigut: estar més atent, endevinar que dirà la gent, i el més estrany; veure-hi amb els ulls tancats.

Què diuen d’Intuitu les ressenyes de Google?

Intuitu
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
Maria Isern Ordeig
Maria Isern Ordeig
09:43 21 Oct 21
Una experiència fantàstica que m'ha permès desenvolupar la intuició, l'expressió i la percepció a molts nivells,... especialment en l'àmbit professional. La Tània i en Jordi són guies/professors excel·lents. Molt recomanable tant per a nens com per a adults!leer más
Aleix Catasus Oliart
Aleix Catasus Oliart
08:30 03 Oct 21
Vam fer les 10 sessions amb el nostre fill de 7 anys i vam notar una millora en la coordinacio i concentració
Kike AZNAR HERNANDEZ
Kike AZNAR HERNANDEZ
16:32 05 Sep 21
My son did meditation and VEO in Intuitu. He improved a lot in many ways; reading, concentration, and most importantly... ... Intuition! It has matured and become more responsible. In a few sessions he managed to see without using his eyes. Must see to believe! Jordi and Tània make the children have the best time, all in a very playful and respectful atmosphere. A great accompaniment. My son is delighted with them. We have recommended it to many people, and always a success! Thank you very much Intuituleer más
Ver todos los comentarios

PELS MÉS CURIOSOS…

EL NOSTRE CANAL D’INTUITU

I més vídeos al nostre canal de Youtube. Entra i subscriu-te!

 

 

 

VÍDEOS SOBRE LA VISIÓ INTUÏTIVA

Visión extraocular

Visión extraocular Barcelona

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!
×