www.intuitu.cat

 

TERRASSA
27 al 31 de Març 2024
MADRID
1 al 5 Maig 2024
MALLORCA
1, 2, 7, 8 i 9 Juny 2024
GALICIA
3 al 7 Juliol 2024
SANTANDER
17 al 21 Juliol 2024

 

PAMPLONA
24 al 28 Juliol de 2024
MÀLAGA
5, 6, 11, 12 i 13 d’Octubre 2024
GRAN CANARIA
19, 20, 25, 26 i 27 d’Octubre 2024
VALENCIA
1, 2, 3, 9 i 10 de Novembre 2024

 

Mètode VEO

EL MÈTODE VEO ® PER A NENS I JOVES

El Metode VEO ® pensat per nens i adolescents que els donarà absoluta confiança i seguretat en ells mateixos. Els potenciarà la seva voluntat i la seva autonomia i ampliarà la seva consciència esdevenint més empàtics i responsables, al mateix temps que els portarà a ampliar les seves capacitats (memòria, creativitat i intuïció). Gràcies al mètode, els pares rebran informació simple i estratègica per acompanyar millor els seus fills en el seu creixement com a persona. I a més a més activarà la seva visió intuïtiva. És a dir, s'ampliarà tant la seva intuïció que captarà el seu entorn físic inmediat sense la necessitat de fer servir els ulls físics.

visió intuitiva

LA VISIÓ INTUÏTIVA PER ADULTS

La Visió Intuïtiva per adults és un compendi de les millors activitats dels diferents mètodes per veure-s'h sense els ulls que existeixen al món. Des d'Intuitu hem tingut accés a estudiar métodes procedents de Mèxic, Alemanya, Rússia, diferents punts dels Balcans i de països de l'Est, així també com de diferents corrents orientals. Amb tots els aprenentatges hem elaborat un mètode que està donant bons resultats amb els adults, no solament per ampliar la seva intuïció i veure, en cert grau, sense els ulls, sinó també per eliminar creences limitadores que tots portem a sobre. Entra i descobreix-ho!

visión intuïtiva

TESTIMONIS DE FAMÍLIES

"Veure per creure. I creure per veure." Mentre que la majoria d'adults necessitem el primer pas per creure que aquest mètode és real i funciona, els més petits en reben els beneficis de forma inmediata perquè no els hi resulta tan estrany creure en les seves pròpies capacitats. Us deixem uns quants testimonis, de xics i grans per començar a fer el primer pas. Alguns amb això no en tindreu prou, així que us convidem a contactar amb nosaltres per acabar d'entendre tots els beneficis del Mètode VEO. Clica aquí per sentir diferents testimonis i veure diferents vídeos sobre aquest mètode.

 

 
 
 

 

 

[/su_row]

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×