www.intuitu.cat

INTUITU TEAM

jordi imbert tania agorreta

Sóc la Tània i sóc instructora de Visió Intuïtiva. Gràcies a la nostra formació en diferents corrents per veure-hi sense els ulls, procedents de tot el món, com per exemple la dermovisió, l’activació del cervell mig i la connexió sensorial,  hem pogut elaborar una metodologia més potent, per tal de poder ampliar la intuïció a tothom, tingui l’edat que tingui, i sobretot per ajudar a eliminar creences limitants que tots portem a dins. També sóc instructora del mètode ThetaHealing i gran apassionada de l’aromaterapia.

 

Vaig descobrir que és possible veure-hi sense els ulls per tot un seguit de casualitats que es van anar ajuntant. Quan al cap d’un temps vaig poder ser testimoni en directe d’aquesta capacitat, em va quedar claríssim que sí, que era possible, que no hi havia cap truc. Aquest fet va remoure totes les meves estructures mentals, per veure que el que sempre havia imaginat era real, que el món no acaba on el deixem de percebre físicament. Així que vaig decidir estudiar de quines formes es podia fer i perquè, quins eren els mètodes que hi havia i fins on es podia arribar a expandir aquesta capacitat.

Vaig decidir començar a investigar i provar amb adults totes les tècniques que anava estudiant, i el resultat va ser molt positiu. No només els adults també aconseguien veure o captar l’entorn físic inmediat, a més o menys precisió, sense els ulls, sino que els beneficis que reportaven precissament per realitzar aquest treball, eren moltíssims. Això em va fer decidir a seguir formant-me per acompanyar de la millor i més elevada manera tots els processos de canvi que es donen en cada sessió i en cada persona.

En cada sessió intervé l’essència de cada participant, i per això m’encanta poder ser testimoni d’aquest abans i després en la seva pròpia vida. Amb el mètode ThetaHealing i mitjançant un estat de consciencia Theta acompanyat amb els olis essencials adeqüats, es poden canviar totes les creences limitadores que impedeixen que la vida tingui el seu propi fluïr, i desenvolupar al màxim totes les capacitats pròpies, com aquesta i moltes d’altres. 

Ara mateix gaudeixo de cada sessió, descobrint el potencial innherent de cada adult/a i meravellant-me per com el fet de veure-hi sense els ulls està ajudant a tantes persones.

Jo sóc en Jordi i també sóc l’autor del llibre «La Visió Intuïtiva» Després de molts mesos de treball exclusiu centrant-me a descobrir tots els mètodes per obrir aquesta capacitat tan increïble que és veure-hi sense els ulls, vaig poder tenir accés a molts d’ells i aprofundir en el seu coneixement. 

 

Cada un amb el seu nom diferent, però amb unes essències comunes. Vam poder extreure el coneixement per entendre com funciona aquesta capacitat i crear noves estretègies i recursos per aconseguir millors resultats. D’aquí neix el que anomenem la Visió Intuïtiva i que és un compendi perfecte per ajudar a ampliar la intuïció de totes les persones i a alliberar-se d’aquelles creences, fets o pors que les limien i no les deixen avançar.

Actualment no exerceixo d’instructor ja que estic centrat amb la família; això sí, segueixo formant-me i investigant per fer créixer més la visió intuïtiva i donar-la a conèixer a través de llibres com el de «La visió Intuïtiva. És possible veure-hi sense els ulls».

Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Tenim nova web

Descobreix les últimes novetats i aprenentatges sobre la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls!

×