www.intuitu.cat

RETIR INTENSIU CONS-CIÈNCIA

30 de Juliol a 1 d'Agost - Mas Can Gasala, Taradell

***   Descobreix i comprova les teves pròpies capacitats intuïtives   ***QUÈ VIURÀS EN AQUEST RETIR?

QUÈ APENDRÀS EN AQUEST RETIR?

En aquest taller de tres dies, tindrem una gran oportunitat per començar a experimentar un viatge cap al món de la intuïció i la intenció d’una manera que fins fa poc era impossible de creure. Explicarem les bases sobre la Visió Intuïtiva (la capacitat de veure-hi sense els ulls) i practicarem per connectar amb el nostre subconscient i començar a ampliar la nostra intuïció. A més a més, amb l’ajuda de diferents equips de mesura professionals i amb les teories de la física quàntica veurem com podem augmentar el poder de la intenció. Amb la nostra experiència i l’aval de les mesures dels diferents aparells, mostrarem un camí i la pràctica adequada per tal que tots podem començar a expandir el nostre potencial.

Aquest retir inclou tot el que necessites per expandir la teva consciència

 • Estada a Can Gasala, casa de turisme rural, durant 3 dies i dos nits.
 • (Habitacions compartides de 2 - 3 persones, en les que es respectarà la coneixença a nivell personal per respectar la intimitat)
 • Tots els àpats des de divendres nit fins a diumenge migdia (Esmorzar, mig matí, dinar, berenar i sopar). El menjar serà Ecològic, de proximitat, vegetarià i oferint opcions amb i sense gluten.
 • Participació a totes les activitats, així com el material necessari, i els olis essencials utilitzats durant la tècnica Raindrop.

Coneix els organitzadors del retir amb Cons-Ciència

 • QUÈ FAREM? QUÈ APRENDREM? QUÈ OBTINDREM?
 • Bases teòriques de la Visió Intuïtiva (la capacitat de veure-hi sense fer servir els ulls) i practicarem exercicis per ampliar la intuïció.
 • Practicarem la programació de la ment subconscient en un nou futur, i utilitzarem exemples pràctics
 • El poder de la intenció; des d'un enfocament de la física quàntica, ajudant-nos a guiar el nostre destí fins a la capacitat de poder interferir positivament en la nostra salut.
 • Explicació i aplicació de sons binaurals, amb la tecnologia Biocor per equilibrar els xacres i hemisferis del cervell.
 • Mesura a l'inici i finalització del taller de l'energia de la sala amb el sensor Sputnik de Biowell, entregant un informe del valor obtingut.
 • Aprendrem a respirar amb la tècnica de HearthMath "Coherència Cardíaca", clau per obrir la porta del camp quàntic. Cada participant comprovarà amb l'aparell i software de mesura com segons l'emoció, ritme cardíac, pulsacions, sincronismes cor cervell, etc. pot equilibrar la seva respiració i aconseguir una coherència cardíaca, eina imprescindible per aprofundir en el món del subconscient.
 • Mesura i entrega de dos informes comparatius amb la tècnica de bioenergia Bio Well (en començar el taller i al finalitzar-lo), per comprovar els efectes positius de tots els exercicis practicats i la informació donada durant el curs.
 • Ús d'olis essencials per anivellar els centres energètics.
 • Tots els coneixements que s'impartiran es farà amb el suport de diferents aparells que permetran exemplificar i mesurar alguns dels aspectes citats.

APARELLS QUE ENS AJUDARAN A DESCOBRIR LA NOSTRA INTUÏCIÓ

Des de sempre s'ha utilitzat la intuïció, però aquest Juliol... Anem un pas més enllà! Investigarem amb...

Aparell No. 1

Biowell GDV

L'aparell d'imatge fotoelectrònica Bio-Well permet l'anàlisis del camp d'energia humana mitjançant el mètode GDV, basant-se en l'estimulació de les emissions de
fotons i electrons des de la superfície de l'objecte que s'està mesurant, quan rep
impulsos elèctrics curts.

Aparell  No. 2

Biocor de Biowell

Dispositiu de correcció de camp d'energia humana que utilitza
la informació obtinguda del Bio-Well GDV mitjançant freqüències molt altes (EHF) i
aplicant el principi dels sons binaurals.

Aparell No. 3

Sensor Sputnik

Sputnik és un sensor amb un sistema de fixació que s'acobla al dispositiu Bio-Well, i permet mesurar l'energia d'un entorn. Per exemple, mesurar l'energia d'una
habitació abans, durant i després de meditar per veure com canvien els nivells d'energia.

Aparell No. 4

Electroencefalograma Discovery 24

Aquest sistema compta amb 24 canals d'enregistrament EEG Biofeedback oferint 1024 mostres per segon a tots els canals, amb resolució de 24 bits, i un amplificador de banda des de CC (0,000 Hz) fins a 80 Hz.

Aparell No. 5

Sensor EmWave Pro Plus

EmWave Pro, sistema d'entrenament únic basta en més de vint anys d'investigació sobre l'estrès i acompliment personal, monitora els ritmes cardíacs i
mostra els nivells fisiològics de coherència cardíaca en temps real i facilita la seva millora amb jocs i altres recursos..

INSCRIU-ME AL RETIR

Reserva la plaça per al retir del 30 de Juliol a 1 d'AgostORGANITZA...

Geobiòleg de professió per l'institut IGEM, té formació en coherència cardíaca i Biofeedback HRV per l'institut HearthMath i en tecnologia d'imatge electrofotònica Biowell. 

Ha investigat durant els últims anys l,efecte de la ment subconscient en la matèria i les
diferents capacitats psíquiques que podem aprendre a despertar i utilitzar amb pràctica i
coneixement.

Jordi Martorell

Geobiòleg i consultor en Coherència Cardíaca i imatge Electrofotònica Biowell

Instructora de Visió Intuïtiva al Centre Intuitu, ha estudiat fins a 8 metodologies certificades per desenvolupar la capacitat de veure-hi sense els ulls i desenvolupar la intuïció. Actualment es dedica a acompanyar adults i nens a l’obertura d’aquesta capacitat, així com també persones amb ceguesa.

Tània Agorreta

Instructora de Visió Intuïtiva i Thetahealer

En aquest retir comptarem amb la presència i col·laboració de Jordi Imbert, autor del llibre “La visió intuïtiva, veure sense els ulls és possible”. Mestre de professió, també conta amb una amplíssima formació en visió intuïtiva i és instructor de respiracions. Segueix investigant dia rere dia les millors tècniques per obrir la visió intuïtiva. 

Jordi Imbert

 ​ Escriptor, investigador de la visió intuïtiva 

PARELLES (2 PERSONES)

Inclou estada, menú ecològic, activitats i material.

600 €

INDIVIDUAL

Inclou estada, menú ecològic, activitats i material.

320 €

INSCRIU-ME AL RETIR

Reserva la plaça per al retir del 30 de Juliol a 1 d'Agostgarantia juvenil

Informació de contacte   //   intuitu.veo@gmail.com     Tel.: 644 636 728 

×