www.intuitu.cat

Visió extraocular o intuició ampliada?

Ja fa mesos que ho anem descobrint… El que en diem visió extraocular, no és una visió tal com l’entenem i no té res a veure amb la visió dels ulls. En realitat s’acosta més al que coneixem com a intuició d’una forma molt més ampliada i que pot tenir molts usos per la nostra vida. Encara falta demostrar científicament quins són els mecanismes que permeten que això succeeixi (tot i que hi ha unes teories i unes hipòtesis força interessants que ja explicarem més endavant). No obstant, el subconscient sembla tenir accés a determinades informacions del nostre entorn que, a falta de no saber comunicar d’altra manera, ens les projecta en forma d’imatge i llavors és quan els alumnes que estan amb la #VEO activada creuen veure-hi igual que amb els seus ulls materials.

Vídeo para analizar en este post

Observeu com en el segon vídeo, l’alumne creu veure un “Cupido”. A l’interior de la caixa hi ha una targeta d’un nen amb una guitarra. La guitarra apunta cap a la dreta. Tot i que l’alumne porta tres antifaços i hi ha la tapa d’una caixa de sabates, l’alumne és capaç de detectar el color de la targeta de l’interior i també és capaç de intuir-hi una figura que sembla que tingui algun tipus d’utensili amb alguna corda tensada i que apunta cap a la dreta. Al seu subconscient li arriba aquesta informació i li projecta una idea al cap d’una cosa que podria assemblar-se al que hi ha a fora. És clarament una intuició molt ampliada.

«Tu visión devendrá mas clara solamente cuando mires dentro de tu corazón… Aquel que mira afuera, sueña. Quién mira en su interior, despierta»

Carl Gustav Jung

Molta gent ens pregunta perquè serveix veure-s’hi amb els ulls tancats… Quan ningú mai posaria en dubte perquè serviria tenir un nivell d’intuïció molt més superior i desenvolupat que el que tenim actualment.

Doncs vet aquí la resposta! “Veure’s-hi” no és veure’s-hi. “Veure’s-hi” és tenir la capacitat d’accedir a molta més informació de la que els nostres cinc sentits ens limiten per viure una vida més plena i conscient.

Visión extraocular
Visión extraocular Barcelona
Coneixes algú que li interessi? Comparteix-ho amb ell!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

×